Romániai premier: ezentúl készpénzt is lehet felvenni a Penny pénztárainál

2023. február 15. – 15:08

Másolás

Vágólapra másolva

Romániában premiernek számító újítást vezet be a Penny diszkontlánc, lehetővé teszik a vásárlóiknak, hogy legfennebb 200 lej értékben készpénzt vegyenek fel az üzletlánc romániai boltjaiban. Az angol nyelven cashbacknek nevezett szolgáltatás a Penny minden üzletében elérhető lesz, és bármilyen betéti vagy hitelkártyával igénybe lehet venni – írja a vállalat közleményére hivatkozva az Economica.

A vállalat azt is megjegyzi, hogy a legfennebb 200 lej értékű készpénzfelvétel nincs a vásárlás értékéhez kötve, tehát az ügyfelek bármilyen kis összegű bevásárlás esetén igénybe vehetik az új szolgáltatást.

„Ez egy premier a romániai kiskereskedelemben, és bízunk benne, hogy a lépéssel hozzájárulhatunk ennek a rendszernek a fejlesztéséhez. A cashback rendszer egy vonzó szolgáltatás lesz az ügyfeleinknek, mert egyszerű és gyors készpénzfelvételi lehetőséget jelent anélkül, hogy külön meg kellene állniuk egy bankautomatánál” – nyilatkozta Raffaele Balestra, a Penny Románia pénzügyi igazgatója, aki szerint a lépés a vásárlói hűség építésében is segítségükre lesz.

A Romániában 2005-ben indult Penny-nek a 338 üzlet mellett 4 nagy logisztikai központja és 5800 alkalmazottja van. A vállalat tulajdonosa a német REWE Csoport.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!