Jövő héten nyitja kolozsvári üzletét az Ikea legnagyobb versenytársa

2023. február 7. – 14:27

Másolás

Vágólapra másolva

Február 16-án nyitja meg a Kolozsvár melletti Szászfenes határában épített lakberendezési áruházát a Mömax, amely az Ikea legnagyobb régiós versenytársaként számon tartott osztrák XXXLutz Csoport tagja. A Vivo pláza szomszédságában épült, 57 ezer négyzetméteres telken elterülő áruház építését 2022 első negyedévében kezdték, a beruházás értéke 10 millió euró.

Ez lesz a Mömax negyedik romániai üzlete a nagyváradi, az aradi és a temesvári után. A vállalat már múlt év végén toborozta a munkatársakat, akiknek az akkori álláshirdetések szerint azt ígérte, hogy már januártól alkalmazzák őket. Az új áruház 40-45 személy számára ad munkahelyet.

A Mömax Európa egyik leggyorsabban növekedő lakberendezési áruházlánca, jelenleg 100 áruházat működtet Európa 9 országában. A Mömax első üzletét 2008-ban indította Romániában.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!