Maros megye ott van a világ legvendégszeretőbb régiói között a Booking szerint

2023. január 29. – 16:33

Másolás

Vágólapra másolva

A Booking szállásfoglaló oldal szerint Maros megye ott van a világ 10 leginkább vendégszerető régiója között. A szállásfoglalók értékelése alapján készült, és az utazók számával is kiigazított ranglistát a platform elsősorban inspirációnak szánja a felhasználóknak a 2023-as utazási célpontok összeállításához, így az is lehet, hogy a 2023’s Most Welcoming Regions On Earth elnevezésű díj vendégeket hoz a megyében található turisztikai desztinációk számára.

A top 10-es rangsorban Maros megye olyan régiók mellett foglal helyet, mint La Rioja (Spanyolország), Epirus (Görögország), Felső-Ausztria, County Down (Nagy-Britannia), Marlborough (Új-Zéland), Ninh Binh (Vietnám), Limon (Costa Rica)
Új-Fundland és Labrador (Kanada) és Észak-Dakota (Egyesült Államok).

A régiók mellett a 10 leginkább vendégszerető várost is díjazza a Booking. Ez a lista is kifejezetten színes, de sajnos egyetlen erdélyi célpont sem szerepel rajta: Polignano a Mare (Olaszország), Hualien (Tajvan), San Sebastián (Spanyolország), Drezda (Németország), Klaipeda (Litvánia), York (Nagy-Britannia), Ushaia (Argentína), Porto De Galinhas (Brazília), Mexikóváros (Mexikó) és Gold Coast (Argentína).

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!