Ipari alpinista vállalkozás vehette át a Kovászna Megye Fiatal Vállalkozói Díjat

2022. december 7. – 16:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A sepsiszentgyörgyi Junior Businnes Club (JBC) a 2022-es évet záró gálaestjén több díjat adott át a megyében tevékenykedő fiatal vállalkozóknak:

A 2022-es Kovászna Megye Fiatal Vállalkozói Díjat Mihály Andor, a Malcone Rope Kft. tulajdonosa kapta. A vállalkozás profilja az ipari alpinizmus, több típusú magaslati munkálatot vállalnak, legyen az favágástól a festésig és mosásig, de cementgyárak kéményeimben is otthonosan mozognak. Eddigi legnagyobb munkálatuk az újonnan épített Sepsi OSK stadion hangrendszerének és a székrendszerének a beépítése volt.

Az Év Női Fiatal Vállalkozója Díjat idén Magyarosi Orsolya és Szabó Kinga, a Physioart Kft. tulajdonosai kapták, akik sepsiszentgyörgyi munkaponttal egy rehabilitációs központot indítottak. Karácsony Zsolt JBC-elnöktől megtudtuk: a Fiatal Vállalkozói Díjat és a Női Vállalkozó Díjat a 2021-es év teljesítménye alapján választották ki, azaz a múlt évi forgalom, profit és alkalmazotti szám szerint.

Az Év Fiatal Vezetője Díjat a JBC vezetősége Olasz-Nagy Andrásnak, az Olas-Service Kft. képviselőjének adta át. A díj olyan fiatal vezetőket ismer el, akik 35 éves korukig fontos eredményeket értek el vezetőként. Olasz-Nagy munkássága által az autószerelést népszerűsíti, helyi és külföldi fiataloknak segít, hogy elsajátítsák a szakmát.

Az Év Felfedezettje Díjat, Gödri Mártis Huba és Vizi Attila sepsiszentgyörgyi végzős diákok érdemelték ki, akik a helyi TEDx konferencia szervezői voltak.

A 2022-es évben a JBC több száz fiatalt és fiatal vállalkozót vonzott be programjaiba. A december 3-án megszervezett 13. évzáró ünnepségen Karácsony Zsolt, a JBC elnöke köszöntötte a résztvevőket: országos képviselőket, Kovászna megyei gazdasági intézmények vezetőit, cégvezetőket és fiatal vállalkozókat. A köszöntő beszéd fő üzenete a közösségépítés fontossága volt, amelyre épül az ifjúsági-gazdasági egyesület.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!