Karbantartást végez a Wizz Air a foglalási rendszerében, a szerdán utazóknak érdemes résen lenni

2022. október 4. – 13:03

Másolás

Vágólapra másolva

A Wizz Air karbantartást végez online foglalási rendszerében, emiatt a vállalat internetes felülete és mobilalkalmazása október 5-én éjféltől hajnali 5 óráig nem lesz elérhető – közölte a légitársaság közleményben és az oldalán.

A közlemény szerint a munkálatok miatt az alkalmazás és a weboldal mellett a foglalási rendszer, az online check-in rendszer, valamint a beszállókártyák online bemutatására alkalmas felület sem fog működni, és az ügyfélirodák is csak általános információk közlésére lesznek elérhetőek.

A cég arra kéri az utasokat, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat, intézzék az online utasfelvételt, beszállókártyáikat lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal a reptérre. A karbantartás ideje alatt nem lesz lehetőség a meglévő foglalások módosítására, az utasok még az ügyfélszolgálaton keresztül sem tudnak azon változtatni.

A közleményben a Wizz Air azt javasolja, hogy ebben az időszakban az utasok az induló járat felszállása előtt három órával érkezzenek a repülőtérre.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!