Karbantartást végez a Wizz Air a foglalási rendszerében, a szerdán utazóknak érdemes résen lenni

2022. október 4. – 13:03

Másolás

Vágólapra másolva

A Wizz Air karbantartást végez online foglalási rendszerében, emiatt a vállalat internetes felülete és mobilalkalmazása október 5-én éjféltől hajnali 5 óráig nem lesz elérhető – közölte a légitársaság közleményben és az oldalán.

A közlemény szerint a munkálatok miatt az alkalmazás és a weboldal mellett a foglalási rendszer, az online check-in rendszer, valamint a beszállókártyák online bemutatására alkalmas felület sem fog működni, és az ügyfélirodák is csak általános információk közlésére lesznek elérhetőek.

A cég arra kéri az utasokat, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat, intézzék az online utasfelvételt, beszállókártyáikat lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal a reptérre. A karbantartás ideje alatt nem lesz lehetőség a meglévő foglalások módosítására, az utasok még az ügyfélszolgálaton keresztül sem tudnak azon változtatni.

A közleményben a Wizz Air azt javasolja, hogy ebben az időszakban az utasok az induló járat felszállása előtt három órával érkezzenek a repülőtérre.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!