Két és fél óra alatt kimerült a háztartási gépek roncsprogramjának első szakaszára kiírt keret

2022. június 24. – 20:18

Másolás

Vágólapra másolva

Alig két és fél óra alatt kimerült a háztartási gépek roncsprogramjának első szakaszára szánt 25 millió lejes keret – közölte a programot finanszírozó Környezetvédelmi Alap Igazgatósága (AFM)

A tájékoztatás szerint 62.500, egyenként 400 lej értékű értékjegyet foglaltak le az igénylők, amelyeket hűtőszekrény, fagyasztószekrény, fagyasztóláda (25.695 utalvány), mosógép (24.096) és mosogatógép (12.709) vásárlására fordíthatnak.

Az utalványokat június 28-án, kedden érvényesítik. A kedvezményezettek listáját közzéteszik a Környezetvédelmi Alap honlapján, és ezt követően hét napon belül kell majd felhasználni az értékjegyeket a programban részt vevő kereskedőknél.

A program második szakasza július 1-jén 10 órakor kezdődik, ebben laptop és táblagép vásárlását támogatják. A harmadik szakasz július 8-án indul, ekkor klímaberendezések, szárítógépek és porszívók cseréjére nyújtanak támogatást.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!