Indulnak a Kreatív Kolozsvár új vállalkozásfejlesztési programjai

2022. május 12. – 09:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ismét vállalkozásfejlesztési programokat indít a Kreatív Kolozsvár – írja a szerkesztőségünknek küldött közleményben az idén 7 éves Kreatív Kolozsvár csapata, amely a K+ Tehetségtámogató projekt részeként indult.

Májusban Kreatív Kolozsvár estekre és workshopokra várják a kolozsvári és a környékbeli vállalkozó kedvű fiatalokat, vállalkozókat, cégvezetőket és a témák iránt érdeklődőket. Júniusban három hetes mentorprogramot indítanak F2F-Fiatalok a Fiatalokért címmel. Minden rendezvényük díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Idén a kolozsvári Xponential Transylvania Coworking & Office ad otthont a Kreatív Kolozsvár programoknak.

Május 12-én, tehát ma 18 órától startol az idei év első Kreatív Kolozsvár Estje, ahol vállalkozókkal és tanácsadókkal beszélgetnek arról, hogy honnan és mikor érdemes tőkét bevonni egy vállalkozás fejlesztésére. A meghívottak között ott van Szabó András digitálismédia- és üzletfejlesztési szakértő, Ilyés Szabolcs, a RegioConsult ügyvezető igazgatója, valamint Gönczi József, a Romániai Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) vezetője. A Kreatív Kolozsvár estre itt regisztrálhatnak az érdeklődők.

Május 20-án két workshopot is szerveznek: pénteken 9:00-12:30 óra között Hűvös Ágnessel, a Karson Consulting stratégiai tanácsadójával találkozhatnak, akik regisztrálnak Az Érdeklődőből vevők, vevőkből partnerek – A strukturált értékesítés stratégiája című képzésre. A workshop azoknak szól, akik szeretnének többet megtudni a marketingről, a márkaépítésről és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakításának módszereiről. A képzésen összesen 24 személynek tudnak helyet biztosítani. Az érdeklődők május 17-ig regisztrálhatnak itt.

A délutáni workshop pénteken 14 órától kezdődik és 19 óráig tart. Ezen a képzésen Himer Csilla mikrovállalkozási tanácsadóval és Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadójával dolgozhatnak együtt, akik szeretnék megtudni, hogyan lesz egy ötletből vállalkozás. Az eseményre a Kreatív Kolozsvár honlapon lehet regisztrálni. Ugyanazon a napon akár mindkét műhelymunkára is jelentkezhetnek az érdeklődők.

F2F – Fiatal vállalkozók a fiatalokért címmel indítanak egy intenzív háromhetes mentorprogramot június 7-28. között, ahová 18-35 év közötti vállalkozókat vagy vállalkozásban gondolkodó fiatalokat várnak. A program abban segít, hogy a fiatalok jobban megismerjék a vállalkozásépítés legfontosabb lépéseit, a képzésen megbizonyosodhatnak róla, hogy mennyire megvalósítható az ötlet, amibe belevágtak. Tanulhatnak az üzleti modellekről, piaci validációról, korai fázisú marketingmegoldásokról. A mentorprogramban trénerként vesznek részt: Orosz Adrián és Hűvös Ágnes, a Karson Consulting stratégiai tanácsadói. A részletek hamarosan elérhetőek lesznek www.kreativkolozsvar.ro honlapon és a Facebook-oldalon.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!