Hangulatvideóban mutatjuk, milyen volt az Erdély Pitch döntője

2022. április 15. – 12:11

Másolás

Vágólapra másolva

Ahogy arról már beszámoltunk, a Glampinger csapat egy energetikailag önellátó, szétszedhető és szállítható glamping struktúra ötletével nyerte az Erdély Pitch 2022 ötletverseny 5000 eurós fődíját, valamint az ehhez tartozó két éves mentorprogramot. Hogy mi az a glamping struktúra? A nyertes csapat egyik tagjával hamarosan interjút is olvashattok erről a Transtelexen.

A hatcsapatos döntőn a PahaRe és az Mu csapatok 500-500 euró értékű különdíjban részesültek, míg a Melon csapat kapta az OTP Bank Románia marketing-különdíját. A döntős csapatok ötleteiről itt mutattunk ízelítőt.

Most az április 5-én, Bukarestben szervezett döntő hangulatvideóját mutatjuk meg:

A hat döntős csapat sorshúzással megállapított sorrendben lépett a zsűri elé. Az egyenként 15 percig tartó pitchek után a zsűritagok kérdéseket tettek fel, valamint tanácsokat is adtak az egyetemi hallgatókból álló csapatoknak. A hat előadást követően a zsűri visszavonult, és a verseny szabályzatában szereplő szempontok szerint, viszonylag hosszú tanácskozás után jelentette be a díjazott csapatokat.

A szakmai zsűri tagjai: Fatér Gyula (vezérigazgató, OTP Bank Románia), Vass Gábor (vezérigazgató, OTP Advisors), Miklós István (OTP Consulting Románia), Simon Károly (elnök, IT Plus Cluster) és Balázsi-Pál Ágnes (ügyvezető igazgató, PONT Csoport).

A versenyt a Pénzcsinálók szervezte az OTP Bank Románia és az OTP Consulting Románia támogatásával.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!