Hangulatvideóban mutatjuk, milyen volt az Erdély Pitch döntője

2022. április 15. – 12:11

Másolás

Vágólapra másolva

Ahogy arról már beszámoltunk, a Glampinger csapat egy energetikailag önellátó, szétszedhető és szállítható glamping struktúra ötletével nyerte az Erdély Pitch 2022 ötletverseny 5000 eurós fődíját, valamint az ehhez tartozó két éves mentorprogramot. Hogy mi az a glamping struktúra? A nyertes csapat egyik tagjával hamarosan interjút is olvashattok erről a Transtelexen.

A hatcsapatos döntőn a PahaRe és az Mu csapatok 500-500 euró értékű különdíjban részesültek, míg a Melon csapat kapta az OTP Bank Románia marketing-különdíját. A döntős csapatok ötleteiről itt mutattunk ízelítőt.

Most az április 5-én, Bukarestben szervezett döntő hangulatvideóját mutatjuk meg:

A hat döntős csapat sorshúzással megállapított sorrendben lépett a zsűri elé. Az egyenként 15 percig tartó pitchek után a zsűritagok kérdéseket tettek fel, valamint tanácsokat is adtak az egyetemi hallgatókból álló csapatoknak. A hat előadást követően a zsűri visszavonult, és a verseny szabályzatában szereplő szempontok szerint, viszonylag hosszú tanácskozás után jelentette be a díjazott csapatokat.

A szakmai zsűri tagjai: Fatér Gyula (vezérigazgató, OTP Bank Románia), Vass Gábor (vezérigazgató, OTP Advisors), Miklós István (OTP Consulting Románia), Simon Károly (elnök, IT Plus Cluster) és Balázsi-Pál Ágnes (ügyvezető igazgató, PONT Csoport).

A versenyt a Pénzcsinálók szervezte az OTP Bank Románia és az OTP Consulting Románia támogatásával.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!