Szolgálati közlemény: a Pénzcsinálók.ro gazdasági portál folytatja működését

2022. február 17. – 19:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Zavartalanul zajlik tovább Erdély magyar nyelvű gazdasági portáljának nagyszabású projektje, az Erdély Pitch ötletverseny is.

A Média Index Egyesület által kiadott Pénzcsinálók.ro gazdasági portál tovább folytatja működését.

A 2011-ben indított gazdasági lap tovább frissül a legfontosabb helyi és globális jelentőségű gazdasági hírekkel, cikkekkel és interjúkkal, valamint a pénzügyi piacokról és a marketing világáról szóló írásokkal. Sőt, szeretnénk tovább fejlődni és növekedni, ennek szellemében ígéretet is teszünk: idéntől még jobban elkötelezzük magunkat a helyi innovatív törekvések követése és bemutatása mellett is.

Ha eddig még nem tettétek, kövessétek a Pénzcsinálók Facebook oldalát. Ha szeretnétek írni a szerkesztőknek, akkor kérünk, hogy arra is használjátok a Facebook oldalt.

Zavartalanul zajlik tovább Erdély magyar nyelvű gazdasági portáljának nagyszabású projektje, az Erdély Pitch ötletverseny is. A versenyről az Erdély Pitch weboldalán olvashattok részletesebben, kérdéseiteket küldjétek el az [email protected] e-mail címre.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!