Szolgálati közlemény: a Pénzcsinálók.ro gazdasági portál folytatja működését

2022. február 17. – 19:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Zavartalanul zajlik tovább Erdély magyar nyelvű gazdasági portáljának nagyszabású projektje, az Erdély Pitch ötletverseny is.

A Média Index Egyesület által kiadott Pénzcsinálók.ro gazdasági portál tovább folytatja működését.

A 2011-ben indított gazdasági lap tovább frissül a legfontosabb helyi és globális jelentőségű gazdasági hírekkel, cikkekkel és interjúkkal, valamint a pénzügyi piacokról és a marketing világáról szóló írásokkal. Sőt, szeretnénk tovább fejlődni és növekedni, ennek szellemében ígéretet is teszünk: idéntől még jobban elkötelezzük magunkat a helyi innovatív törekvések követése és bemutatása mellett is.

Ha eddig még nem tettétek, kövessétek a Pénzcsinálók Facebook oldalát. Ha szeretnétek írni a szerkesztőknek, akkor kérünk, hogy arra is használjátok a Facebook oldalt.

Zavartalanul zajlik tovább Erdély magyar nyelvű gazdasági portáljának nagyszabású projektje, az Erdély Pitch ötletverseny is. A versenyről az Erdély Pitch weboldalán olvashattok részletesebben, kérdéseiteket küldjétek el az [email protected] e-mail címre.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!