A Codespring új weboldallal, frissített technikai tartalommal és inspiráló történettel vonja fel a horgonyt

2021. október 21. – 19:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A kolozsvári Codespring ™, a SOFTECH ™ díjnyertes szoftverfejlesztő és outsourcing cég márkája újraindítja codespring.ro honlapját.

A codespring.ro frissített technikai tartalommal és a vitorlázás köré épülő inspiráló történettel újult meg! A vonzó webdesign a csapat felfedező szellemét és a szoftverfejlesztés globális piacán bejárt útját hivatott sugallni, a reszponzív design támogatja a Codespring kulcsfogalmainak online bemutatását: Finomhangolás , DevOps és organikus növekedés.

A javított böngészés és a különféle eszközökre optimizált megjelenítésnek köszönhetően a codespring.ro bemutatja e kis, mégis erős erdélyi szoftverfejlesztői közösséget, ugyanakkor egy hiteles vállalkozói életutat is. Vitorláson a személyzetnek mindig együtt, egy csapatként kell dolgoznia annak érdekében, hogy megtartsa a menetirányt.

„A vitorlás metaforát magunkévá tettük azokban az időkben, amikor finomítottuk üzleti jelenlétünket a nagy európai technológiai kiállításokon. Mivel agilis szoftverfejlesztőkből álló csapat vagyunk, természetes lépés volt a Codespring vitorlázásból kialakuló márkatörténete. Minden új projekt új alkalom arra, hogy új vizekre evezzünk ügyfeleinkkel. Ha már a fedélzeten vagyunk, együtt kell vitorláznunk: figyelmebe kell vegyük, és maximálisan ki kell használnunk a szelet, a hullámokat, a vitorlást és a csapatot, amíg a szoftver el nem készül. Arra bíztatom, hogy böngéssze át a Történet és a Finomhangolás című részeket, mert ezek illusztrálják agilitásunkat és alkalmazkodási képességünket minden adott kontextushoz. Büszke vagyok kollégáimra és nemzetközi szinten elért remek eredményeinkre. ” – vallja Szélyes Levente vezérigazgató.

„Jelenleg és a vitorlázás szellemében a szoftverfejlesztési gyakorlatok Sarkcsillaga a DevOps . Az összes agilis gyakorlatot kiegészítve a DevOps célja, hogy egyre rövidebb fejlesztési ciklust lehessen elérni és egyre gyorsabban lehessen piacra dobni a kész szoftvert. Különös figyelmet fordítottunk arra, hogy potenciális ügyfeleink és érdeklődő döntéshozóink honlapunkon megtalálják a DevOps, CI/CD, IaC és automatizált tesztelésre vonatkozó információkat. A technológiai világban azt tapasztalom, hogy mindig könnyű beleesni a technikai kifejezések csapdájába, ezért összpontosítottunk a DevOps kézzelfogható előnyeinek közlésére, és bemutatunk néhány releváns esettanulmányt is. ” – jelentette ki Barabás László okl. mérn., PhD, CTO.

Az új Codespring weboldal újdonságai a nyilvánosság számára a következők:

  • a szoftverfejlesztési folyamat és a döntéshozók számára ismertetett módszerek;
  • DevOps-filozófia és gyakorlat, valós projektek bemutatásán keresztül;
  • tippek a szoftverfejlesztési projektek kiszervezéséről Kolozsvárra, Erdélybe, Romániába;
  • karrierlehetőségek programozók, matematikusok és mérnökök számára;
  • mentorprogram informatika, matematika és számítástechnika szakos diákok számára.

A Codespringről:

A Codespring ™ a 23 éves SOFTECH ™ szoftverfejlesztő cég otsourcing márkája, Erdélyből, Kolozsvárról. A fő szolgáltatásaik a következők: IoT -fejlesztésClud-fejlesztés, mobilalkalmazás -fejlesztés, ipari szoftverfejlesztés és cluster alapú DevOps. Jelenleg a csapat több, mint 120 szoftvermérnököt számlál, és szerves növekedési stratégiát követ, szoros együttműködésben stratégiai partnereivel, hosszú távú ügyfeleivel és üzleti partnereivel.

(fizetett hirdetés)

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!