Bővíti csapatát a Codespring, az egyik legnagyobb erdélyi szoftverfejlesztő cég

2021. szeptember 10. – 18:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Sok jó hírt tartogatott 2021 nyara Erdély egyik legismertebb szoftverfejlesztő vállalatának. Több vonzó állást is meghirdettek, elsősorban mobilfejlesztők számára.

Sok jó hírt tartogatott 2021 nyara a Codespring brandet működtető Softech cég számára. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy Erdély egyik legismertebb szoftverfejlesztő cégénél bővülnek a smart home systems, valamint a cloud based security projektcsapatok, és több vonzó állást is hirdetnek, elsősorban mobilfejlesztők számára.

Akárcsak a cég alapítása óta eltelt 23 évben, az innovatív, meglévő és új technológiákat ötvöző projektekhez a Codespring csapata biztosítja majd a teljes integrált szoftverfejlesztési életciklust, a tervezéstől a tesztelésig, az IoT-, Cloud-, AI-rendszerek és DevOps módszerek segítségével.

A következő pozíciók nyitottak tapasztalt és kezdő szakemberek számára a Codespring kolozsvári, székelyudvarhelyi, illetve hamarosan nyíló marosvásárhelyi székhelyén, vagy akár távmunkában:

A Codespringnél a kiváló csapatban látják annak a kulcsát, hogy a cég kimagaslik a kolozsvári és erdélyi szoftverfejlesztő vállalkozások közül. Szerintük a csapatok erősségének fokmérője a szakmai felkészültség és az ügyfelek elégedettsége mellett az, hogy mindenki megtalálta helyét és jól érzi magát a vállalatnál létrejött nyitott, barátságos közösségben.

A cégnél nagyra értékelik a munka és a szabadidő egyensúlyát: biztosítják a rugalmas munkaidő lehetőségét, az indokolt túlórákat megfelelően bérezik, a szabadságokat tiszteletben tartják, és megértéssel kezelik a váratlan helyzeteket.

A Codespring magánegészségügyi biztosítással, sportelőfizetésekkel, különböző sportversenyek nevezési díjának fedezésével járul hozzá a jó közérzet megőrzéséhez. A csapat szabadidős tevékenységeit is támogatják: közös túrázást, kerékpározást, futást, hegymászást, kajakozást szerveznek, filmklubot és olvasóklubot működtetnek. A kultúra kedvelői számára koncert- és fesztiválbelépőket biztosít a cég.

A vezetőség kiemelten támogatja a folyamatos fejlődést elősegítő tevékenységeket munkatársai és mentorált diákjai számára: átvállalja a speciális szoftverfejlesztési módszertanok és szakvizsgák díját, elmélyült és gyakorlati képzéseket biztosít, fedezi a különféle tanúsítványok megszerzését, diplomás oktatók tartanak soft skills-képzéseket és angol nyelvtanfolyamokat a cégnél. A Codespring szakkönyvtára ritkaságokat is tartalmazó gyűjteménnyel áll a tanulni, fejlődni vágyók rendelkezésére.

A kikapcsolódás és szórakozás is fontos: projektcsapatos kiruccanásokat és céges csapatépítőket szerveznek, családcentrikus programokkal támogatják a munkatársak gyermekeit is (Istenhozott bónusz újszülötteknek, iskolakezdési csomag előkészítő osztályosoknak, karácsonyi ajándékok minden gyermeknek, évente két, többszáz fős családi rendezvény stb.).

Ha szívesen csatlakoznál ehhez a nyitott és barátságos közösséghez, válassz a meghirdetett pozíciók közül, és jelentkezz még ma a [email protected] címen!

(fizetett hirdetés)

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!