Új helyszínen várja látogatóit a marosvásárhelyi Natürlich bútoráruház

2021. augusztus 20. – 15:26

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Natürlich bútoráruház továbbra is több ezer bútorral és dísztárggyal várja vásárlóit. (X)

A népszerű Natürlich márka hazai gyártású, német minőségű bútorokat és lakberendezési tárgyakat kínál minden otthonát csinosító ügyfelének. 2021. augusztus 20-ától a marosvásáhelyi áruház új helyszínre, a Predeal utca 88. szám alatti Tudor Centerbe (a JYSK mellé) költözik, ahol továbbra is több ezer bútorral és dísztárggyal várja vásárlóit.

„Hiszünk a megoldásokban, és ezt a tényt névválasztásunk is megerősíti. A Natürlich esetünkben annyit tesz, hogy igyekszünk minden ügyfélkérésnek eleget tenni. Roppant fontos számunkra az otthon fogalma, ezért törődünk annyira vásárlóink igényeivel, és hoztuk létre a népes Natürlich családot. Boltjainkban stílusosan berendezett kiállítótér lakberendezési inspirációs forrás is egyben” – meséli lelkesen Bereczki Zsolt cégigazgató.

A már jól ismert hazai, de magas minőségű, nappali, étkező, hálószoba bútorokat, konyhabútorokat a megnyitó alkalmával 12%-os kedvezménnyel, míg a dekorációkat 25%-os kedvezvénnyel lehet megvásárolni. Az akció augusztus 29-ig tart.

A Natürlich márkanév a vállalkozás küldetésének lényegét tömöríti magában, azt az előrevivő, problémamegoldó gondolkodást, amely szerint nincs olyan, hogy „nem”, csak a „mindenre és mindenkinek van megoldásunk” típusú hozzáállás létezik. A Natürlich bútorok koncepcióját a minőség, a stílus, a változatosság és jó ízlés jellemzi. Számos bútort és lakberendezési tárgyat felvonultat, így a hálószobától a konyháig, a nappalin és az ebédlőn át a gyerekszobáig, irodáig, tapétákig és dekorelemekig, náluk mindenki megtalálja a saját ízléséhez passzoló tárgyat.

A szászrégeni székhelyű gyártó a Romániában működő három gyárában több mint 360 alkalmazottat foglalkoztat.

A cég 2010 óta saját gyártású bútorait is értékesíti a hazai piacon, de Európában gyártott, különleges és innovatív bútorokat és megoldásokat is kínál áruházaiban. Jelenleg Gyulafehérváron, Besztercén, Brăilán, Brassóban, Kolozsváron, Nagyváradon, Pitești-en, Nagyszebenben, Marosvásárhelyen, Temesváron, Medgyesen és Nagybányán találunk Natürlich üzleteket, de online, a www.naturlich.ro webáruházban is mindent megrendelhetünk.

A román tőkéjű Natürlich 13 áruházzal, 15 raktárhelyiséggel, 40 000-nél is több termékkel és sok elégedett ügyféllel büszkélkedik országszerte. Ezenkívül saját, Romániában gyártott, és a nemzetközi szabványoknak megfelelő bútorokat is exportál.

„Termelésünk több mint 70%-át külföldön értékesítjük, leginkább a Benelux államokban és Németországban” – teszi hozzá Bereczki Zsolt.

Az ügyfelek új igényeire válaszolva, ünnepélyes keretek közt megnyílt az új Natürlich áruház Marosvásárhelyen, a Predeal utca 88. szám alatt, a JYSK üzlet szomszédságában. Új kollekciókkal, minden ízlésnek megfelelő bútorokkal és dekorációkkal, rengeteg ötlettel és inspirációval, valamint kihagyhatatlan meglepetéssel várnak minden kedves vásárlót.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!