Második alkalommal is Kasza napot szerveznek Erdélyben

2020. április 21. – 12:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Erdélyi célközönségnek ad elő Kasza Tamás, a „nagy lezárási specialista”, bestseller író, nemzetközi tréner, előadó és a csapatépítés mestere. (X)

A Seminar Consulting tréning cég immár második alkalommal szervezi meg a nagysikerű erdélyi Kasza Napot, Kasza Tamás sal. Az ezúttal online formában megtartandó Kasza napra 2020.május 7-én kerül sor. A házigazda, Vincze Róbert sikeres tréner és egyben vállakozó ezúton is szeretne segítséget és hasznos információt adni minden cégvezető, vállakozó számára.

A Seminar Consulting küldetése nem más, mint:

„Tréningekkel, könyvekkel, szoftverekkel és személyes törődéssel nagyon nagy mértékben segíteni az üzletembereknek, hogy egy nagyobb, szabadabb, élvezetesebb és méltóbb játszmát játszhassanak.”

A második erdélyi Kasza nap!

Erdélyi célközönségnek ad elő Kasza Tamás, a „nagy lezárási specialista”, bestseller író, nemzetközi tréner, előadó és a csapatépítés mestere.

Tanult Németországban, Amerikában, a Karib-szigeteken, Dél-Afrikában, Angliában és Koppenhágában.

Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért, olyan vezetőknek, akik igazi arany csapatot akarnak maguknak.

Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését.

2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma még abban az évben 500-ról 3500-ra emelkedett. Az elmúlt huszonöt év alatt öt országban húsz nemzetből hatvanezer hallgatója volt.

Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás, és sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett.

2008-tól felépített egy olyan csapatot, ami már több mint tíz éve az ország leghatékonyabb tréner cége. Egy igazi harcos csapat!

Egy igazi úttörő és egyben a siker elérésének kitűnő példája.

Szándékunk minden évben egy kiemelt tematika köré építeni a programot. Tavaly a lezárás, értékesítés volt terítéken. Ennek szellemében, az idén, a csapatépítést választottuk.

Kasza Tamás azt állítja, ha elég sok jó embered van, akkor egyfajta közösségi erő lép fel a csapatban, ami átsegít mindenen. Egy jó csapat kidobja magából a nem oda valókat, a lassúakat, a butákat, és a romboló elemeket.

Személyében jelentős szakmai tudással rendelkező, példának tekinthető üzletember, példái és ötletei könnyen segíthetnek a vállalkozás továbbgondolásában, fejlesztésében.

A nap keretén a következő kérdésekre kapja meg a választ az érdeklődő:

  • Mi van akkor, ha van ember, csak az a gond hogy nem tudunk vele teljes mértékben együtt működni?
  • Mi van akkor, ha a csapat nem igazi csapat?
  • Mi van akkor, ha az ő céljai között nincs ott a cég célja is?
  • Mennyire gyümölcsöző az a csapatmunka, ahol kutya-macska harcokat vívnak a kollégák?
  • Érezted valaha, hogyha az embereid csak egy kicsivel lennének hatékonyabbak, akkor minden rendben lenne?
  • Barátaid vannak, vagy fizetett ellenségeid? Hogyan tudod elérni, hogy tényleg kövessenek?

Bővebb információkat a következő honlapon találnak: https://seminarconsulting.ro/kasza-nap-2020/

Kérdéseikkel forduljanak bizalommal: Cseidi Henrietta , [email protected], tel: 0 726 204 012

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!