Pénzügystratégiai képzést hirdet a Kreatív Kolozsvár

2017. november 7. – 18:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A pénz olyan, mint egy autó: elvisz oda, ahová szeretnéd, de vezetni azért még neked kell. Erre tanít meg a Kreatív Kolozsvár pénzügystratégiai vállalkozásfejlesztő workshopja. (X)

Egy pályázat elnyerése éppen olyan rosszat tehet egy cégnek, mint egy pályázat elvesztése. Milyen forrásokat vegyél számításba vállalkozásod tervezésekor (finanszírozási mix), melyik fázisban milyen finanszírozás a leghatékonyabb és hogyan tervezd a kiadásaidat kezdeti bevételeid tükrében. Ezekre és számos más vállalkozásfejlesztő technikára fókuszál a Kreatív Kolozsvár első tematikus workshopja, amelyen a legfontosabb pénzügystratégiai kérdések kerülnek reflektorfénybe.

A tréninget Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadó, business coach és Orosz Adrián közgazdász, üzletfejlesztő, a budapesti Karson Consulting szakértői tartják.

Hűvös Ágnes innovációs ügynökséget vezetett évekig, ezután pedig saját startupjai mellett más vállalkozások üzleti stratégiáját segíti, illetve vezetőfejlesztéssel foglalkozik. 10 év alatt a magyar startup közösség egyik legismertebb tanácsadója lett.

Orosz Adrián közgazdászdiplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte stratégiatervezés, menedzsment és vállalkozásfejlesztés területen. Több projekt indításában vett részt az IT-től a mezőgazdaság- és vidékfejlesztésig. Tanácsadóként a vállalkozások növekedési stratégiáit segít kidolgozni.

A workshop november 17. és 19. között zajlik Kolozsváron a K+ Közösségi Térben (Unió/Memorandumului u. 3.). Jelentkezni november 13-ig ezen a linken lehet , az űrlap kitöltésével.

A két és fél napos képzés ára 410 lej/fő (90 EUR), ám egy cégtárssal, üzlettárssal közösen lehet a legjobban kihasználni a képzés és az egyéni konzultáció párhuzamos moduljait. Két fő esetén 345 lej/fő (75 EUR) a regisztrációs díj.

A képzés részletes programja ide kattintva érhető el, napi bontásban pedig ezen a linken. További információk a workshop Facebook-eseményének oldalán találhatók.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!