Újraindult a Fejvadász.ro, az erdélyi álláshirdető

2015. szeptember 3. – 05:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kopott, elavult volt és már csak nagyon döcögősen működött a Fejvadász, ezért úgy döntöttünk, felújítjuk.

Két-három hónapot dolgoztunk rajta, ma pedig lehullt a lepel, láthatjátok, böngészhetitek az új Fejvadászt, melyet szakmai partnerünkkel, a Studium Alapítvánny al közösen indítottunk útjára.Miben más az új Fejvadász? Többféle szűrési lehetőséget építettünk be, lehet válogatni munkaidő, település, pozíciószint és persze érdeklődési terület szerint is. Minden hirdetés részletes leírást tartalmaz a munkaadó közvetlen elérhetőségével. Az új oldal álláshirdetőként működik, álláskeresői profilok létrehozására nincs lehetőség.

Az új Fejvadászon csak valós cégek illetve szervezetek hirdethetnek, ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy a munkaadóktól kérünk valamilyen regisztációs dokumentumot is. Az álláshirdetések ugyanakkor nem ingyenesek, megszabtunk egy alacsony díjat (28 lej egy hagyományos hirdetés esetén), ami az oldal működtetési költségeit hivatott fedezni és biztosítani az álláskeresőket róla, hogy valós hirdetések jelennek meg a portálon.

Az új oldal új szabályzatot is kapott: az egyik legfontosabb kitétel, hogy csak romániai munkavégzésre szóló hirdetéseket jelenítünk meg. Még részletesen idézhetnénk szabályokat és magyarázhatnánk az oldal működését, de a legjobb, ha kipróbáljátok és felfedezitek magatok az új Fejvadászt, ami reményeink szerint sok olvasónknak fog segíteni megtalálni az ideális állást és sok munkaadónak segít megtalálni az ideális munkatársat!

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!