Új bőrbe bújt a Pénzcsinálók.ro

2015. június 23. – 04:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Változik és transindexesedik az arculat, új rovatok jönnek létre, és indul a Pénzcsinálók saját Facebook-oldala.

A mai naptól kezdődően megújult arculattal jelentkezik a Pénzcsinálók.ro, Erdély gazdasági portálja. Az előző, 2011-ben kialakított címlap sem volt őskövület, de az új megjelenés rengeteg extrát tartalmaz.

Sokan jelezték, hogy az üzleti világban egyre többen már tabletről, okostelefonról olvassák a gazdasági híreket, cikkeket, a Pénzcsinálók viszont nem elég mobilbarát. Ennek vége: az új címlapot responsive design módszerrel programoztuk újra, mindenféle eszközről optimálisan megtekinthető.

Egy sokkal dinamikusabb címlapot tárunk olvasóink elé: nagyobb pörgés, gyorsabb frissülés várható. Többé nemcsak a cikkek, interjúk és riportok, hanem a hírek is szerepelnek a címlapon. Ezentúl rovatokba osztályozzuk híreinket is, és visszakereshetőek lesznek rovatoldalainkon.

Enyhén változik a rovatok struktúrája: változatlan marad a lokális, globális, pénzpiac rovat, a média/PR viszont beolvad a marketing rovatba. Három új rovat indul: a vélemény rovatba kerülnek a Pénzcsinálók oldalán születő véleményanyagok, valamint szakértőink blogbejegyzései is. Létrejön az infografika-, valamint a videótanfolyam rovat.A Pénzcsinálók új címlapjának arculata igazodik a Transindex 2014. novemberében elindított új címlapjához. Itt is ki fogunk emelni cikkeket az Ez megvolt? dobozban, valamint listázzuk a legolvasottabb cikkeket a TOP 24 dobozban. Bővítettük a gazdasági mutatókat pörgető csíkot: bekerült az átlagbér, a gazdasági növekedés is a valutárfolyamok, az inflációs mutató, a munkanélküliség és kamatmutató mellé.

A gazdasági tartalmak iránt érdeklődő, de inkább a közösségi oldalakon tájékozódó olvasók megszólítása érdekében elindítjuk a Pénzcsinálók saját Facebook oldalát is. Máris lehet lájkolni!

A Pénzcsinálók.ro rekordnézettséget ért el 2014-ben. Összesen 654 ezer oldalmegtekintést regisztráltunk, ami kiugróan magas, 21,7%-os növekedést jelent 2013-hoz képest, 2012-höz viszonyítva pedig 51,9%-os a bővülés. Az új címlappal még szélesebb közönség elérésére és meglévő olvasóink minél jobb minőségű kiszolgálására törekszünk.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!