Tanácsok fekete péntekre

2013. november 19. – 04:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az online áruházak felkészültek a nagy rohamra, de így sem kizárt, hogy lefagynak a 400 ezer vásárlóra kalibrált szerverek. Pár tanács, hogy garantáltan elkapd az akciókat.

Mintegy 400 ezer romániai lakos fog csak az online áruházakban vásárolni november 22-én – áll a PayU Románia becslésében, mely szerint 40 millió eurós forgalmat várnak az elektronikai és háztartási cikkeket forgalmazó portálok. Daniel Nicolescu , a cég igazgatója a Mediafax nak azt mondta, az online áruházak már tavasz óta készülnek a kedvezmények időszakára, optimalizálták a rendszerüket, hogy elbírja a nagy rohamot. A Black Friday, azaz fekete péntek nevű akciót a romániai kereskedők előrehozták, az amerikai november 29-i dátum helyett nálunk egy héttel hamarabb akcióznak. Ez annak az eredménye, hogy egyik áruház a másikat akarta megelőzni, és hamarabb „kifosztani” a vásárlókat, végül mindenki a november 22-i dátumra kényszerült.Fekete péntekre jó tanács, hogy előre gondoljuk ki, milyen termékeket akarunk vásárolni, hol, és milyen specifikációkkal, mert a kedvezményesen árazott termékek hamar elfogynak, ha sokat gondolkodunk. A legjobb egyenesen egy listát összeállítani a megfelelő márkák megfelelő termékeiről, hogy könnyebb legyen a választás.Jó minél gyorsabb lenni, ha online vásárolunk. Megtörténhet, hogy az online áruház rendszere nem teszi „félre” nekünk a kosarunkban szereplő termékeket, így mire mindent kiválasztottunk, lesz már olyan termék, amelyik nincs is raktáron. Ha elértük az ingyenes szállítás értékhatárát, jobb, ha elküldjük tehát a rendelést, és újabb rendelést hajtunk végre, ha újabb terméket akarunk megvásárolni.Megtörténhet, hogy a nagy készülődés ellenére mégis lefagynak az online áruházak szerverei. Az előző évek tapasztalatai azt mutatják, hogy Romániában inkább az online boltokat rohamozzák meg reggel, nálunk még nem vesznek ki szabadságot az emberek csak azért, hogy elcsípjék az akciókat. Jó ötlet tehát a „fizikai” áruházakban vásárolni, amit egyszer ott megkaparintottunk, már senki nem veheti el tőlünk.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!