Légy az év fiatal vállalkozója!

2013. október 17. – 14:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Olyan romániai magyar kkv-k kaphatják meg a díjat, amelyeket 30 év alatti személy vezet. Számítanak a pénzügyi mutatók, de a fenntarthatóság is.

A Romániai Magyar Üzleti Egyesület (RMÜE) pályázatot hirdet kis- és közepes vállalkozások számára, a legjobb fiatal vállalkozó díj elnyerésére. A legtöbb egyoldalas pályázatok beküldésének határideje november 15.A pályázatokat a következő címre várják: [email protected], vagy bárki javasolhat olyan kkv-t, amelynek cégvezetője 30 év alatti. Az elbírálás folyamán figyelembe vett további tényezők: nyereségességi adatok, likviditási mutatók, foglalkoztatottak létszáma, külföldi piacokon való jelenlét. A pályázatban különös figyelemmel kerül pontozásra a vállalkozás fenntarthatóságára vonatkozó elképzelés is.Az elbírálást az RMÜE Igazgató Tanácsa végzi, amely Romániában tevékenykedő magyar vállalkozások jelentkezését várja.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!