Új Adatbank Café konferencia: gazdaság, HR, PR és média

2012. május 23. – 06:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A gazdaság, branding, HR, PR és a média lesz a témája a május 31-én és június 1-jén Kolozsváron tartandó 5. Adatbank Café Konferenciánknak. 16 ütős előadásra várunk!

A Transindex és a Jakabffy Elemér Alapítvány immár ötödször szervezi meg közös, tudományos ismeretterjesztő konferenciáját az RTV bukaresti magyar adása és az Erdély FM rádió segítségével, akiknek közreműködésével rögzítjük az elő adásokat. A mostani, elsősorban gazdasági tematikájú kiadás szakmai partnere az egy éve működő gazdasági portál, a Pénzcsinálók.ro. Május 31-én és június 1-jén, azaz csütörtökön és pénteken tizenhat újabb Adatbank Café előadás hangzik majd el változatos témákban, a sikerre ítélt kudarcoktól a „menedzsment csodálatos világán” át az internetes kommentek létjogosultságáig. A meghívott előadók a gazdasági élet, a marketing és a média első vonalbeli szakemberei lesznek. A helyszín az Iskola Alapítvány konferenciaterme (Șoimului u. 24/A), meghívottjaink: Daradics Kinga , a MOL Románia ügyvezető igazgatója; Diósi László , az OTP Románia vezérigazgatója; Erős Lóránt egyetemi hallgató; Gavra Gábor , a HVG.hu felelős szerkesztője; Györfy Lehel , a BBTE egyetemi adjunktusa; Juhász Jácint , a BBTE egyetemi adjunktusa; Kelemen Attila , újságíró, szerkesztő; Könczey Elemér tervezőgrafikus; Nádori Péter újságíró; Nagy Ágnes egyetemi docens, a Román Nemzeti Bank igazgatótanácsának tagja; Pál-Antal Ildikó adószakértő; Seer László pszichológus, közgazdász; Somodi Zoltán , a Matrix Business Consulting társtulajdonosa; Szabó András Tibor , a Paprika Latino International operatív vezetője; Votisky Petra pszichológus, coach és Winkler Gyula európai parlamenti képviselő.

A korábbi Adatbank Café konferenciákról itt olvashat:

>> Adatbank Café 4. back stage fotókban (Csíkszereda)

>> Adatbank Café 3. – Kilenc tudós egy sátorban (Tusnádfürdő)

>> Adatbank Café 2. – Az utcanév ideológiától a hangyaszexig (Kolozsvár)

>> Adatbank Café – új Transindex projekt indult (Kolozsvár) >> A konferencia honlapja

Az Adatbank Café konferencia elsősorban a médiafogyasztókat célozza meg, ennek megfelelően választottuk meg a formátumot is: az előadók legfeljebb 15 perces, izgalmas és gondolatébresztő előadásokat tartanak.

Az Adatbank Café egy olyan on-line konferencia, ahol értelmiségiek oszthatják meg víziójukat, véleményüket fontos és időszerű témákról, aktuális tudományos eredményekről. A konferencia fontos célkitűzése, hogy a nagyon sokszínű tematikájú előadások az internetes felület révén ne csak a szakemberek szűkebb rétegéhez, hanem a minél szélesebb közönséghez is eljuthassanak. Az előadásokat közönség előtt rögzítjük, majd internetre alkalmazzuk: 10-12 perces filmek készülnek, amelyeket románul feliratozva teszünk közzé a konferencia honlapján, az adatbankcafe.ro -n.A konferencia tervezett programja , illetve további információk és a meghívottak rövid életrajza is megtalálható a konferencia honlapján: konferencia.adatbankcafe.ro . Várunk mindenkit, a belépés díjtalan!

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!