Legyen Öné a két VIP jegy a temesvári Business Daysre!

2012. március 21. – 12:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Csak egy kommentbe kerül, és ingyen részt vehet a március 28-30. között zajló vállalkozói konferencián, ahol a legjobb szakemberektől tanulhat, és akár új üzleti partnerekkel is megismerkedhet.

Március 28-29. között Temesváron a Regionális Vállalkozói Központban kezdetét veszi az idei Business Days rendezvénysorozat. A vállalkozóknak és menedzsereknek szóló nagyszabású gazdasági esemény eddigi hat rendezvényének mindegyikére közel 500 résztvevő volt kíváncsi. A legutóbbi, bukaresti rendezvényen mi is ott voltunk: itt többek között üzleti angyalokkal találkoztunk, megismertük a JOE történetét, pénzügyi workshopon vettünk részt és a vállalkozások finanszírozási lehetőségeibe is bepillantást nyertünk. Önnek sem kell sokat tennie ahhoz, hogy ingyen résztvehessen a temesvári rendezvényen, a legjobb romániai szakemberektől tanuljon, és bejárása legyen az exkluzív networking eseményekre. Csupán egy élményt kell megosztania a Pénzcsinálók.ro olvasóival, mégpedig:

Mi volt eddig a legfurcsább kérdés, amit feltettek Önnek egy konferencia kávészünetében?

A legtalálóbb kommentek szerzői közül kettőt fogunk kisorsolni, akik egyenként 125 euró értékű VIP2-es jegyet fognak kapni a temesvári Business Daysre. Kommentelni vasárnap estig lehet, eredményhirdetésre március 26-án, hétfőn, déli 12:00 órakor fog sor kerülni.Azonban azoknak sem kell elcsüggedniük, akiknek nem kedvez a szerencse a sorsoláson: a Transindex en keresztül jelentkezők 15%-os árkedvezményben részesülnek. Ehhez nem kell mást tenni, mint emailben jelezni a részvételi szándékot a [email protected] címen, ahol tájékoztatást kapnak majd a jelentkezés következő lépéseiről.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!