Erdélyi üzleti partnereket keres a Valdo Cafe

2009. április 30. – 15:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Üzleti partnereket keres Erdélyben a magyarországi Valdo Cafe Kft, amely kávégépek gyártásával, ezek bérbeadásával, alapanyag-ellátásával és szervizelésével foglalkozik. (x)

Stabilan bevezetné a romániai piacra termékeit a Valdo Cafe Kft. magyarországi vállalat, amely kávégépek gyártásával, ezek bérbeadásával, alapanyag-ellátásával és szervízelésével foglalkozik. A cég üzleti partnerei segítségével olyan ügyfeleket szeretne felkutatni, akikkel hosszú távú, és üzletileg mindenki számára eredményes kapcsolatot tudnak kialakítani. Emellett céljuk, hogy minden ügyfelük egy, a mai igényeknek megfelelő, magas színvonalat képviselő kávégéphez jusson, ennek hatására növelni tudja forgalmát, és vendégei elégedettségét. A vállalkozást 1993-ban alapították Magyarországon, és mivel termékeik időközben nagy sikert arattak, 2001-ben megkezdték a külföldön való terjeszkedést is. Jelenleg Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Németországban és Horvátországban vannak jelen termékeikkel. A cég számára

jelentős előnyt biztosít, hogy saját gyártású kávégépeket ad bérbe,

így versenyképes ajánlatokat tehet potenciális ügyfeleinek. Sikerük titka, hogy megbízható kávégépekkel és minőségi alapanyagokkal vannak jelen a piacon, melyeket kedvező konstrukcióban bocsátanak partnereink részére. A romániai piacon való terjeszkedést, gépeik, termékeik bevezetését az erdélyi területre 2007-ben kezdték meg. Ezen lépésüket egy piackutatási időszak előzte meg, mely feltárta termékeik piacképességi szintjét Romániában. Örömükre szolgált, hogy a felmérés a várt, túlnyomóan pozitív eredményt hozta, a termékeik iránti igény és azok kedveltsége azóta már a gyakorlatban is beigazolódott. Gépeik megjelenése, könnyű kezelhetősége és gyorsasága kifejezetten kedvelt ügyfeleik körében, mely szimpátiát tovább erősíti az italok minősége. Italkínálatukból főként a cappuccino, krémcsokoládé, és más kávéféleségek a vezető italfajták, de ha valaki igazán finom kávéra vágyik, gépeikből azt is megkaphatja. Kínálatukban a vendéglátó-ipari, irodai, otthoni, pénztáras, és pénztár nélküli kávégépek egyaránt megtalálhatók, így gyakorlatilag

a kávézással kapcsolatos minden igény kielégítésére képesek.

Gépeiket főként vendéglátó-ipari (éttermek, cukrászdák, kávézók) célokra tervezték, de a piac más szegmenseiben (műhelyek, irodák, szalonok, stb.) is kiválóan alkalmazhatók. Mint ahogyan Európa több országában is, úgy Romániában is a már bevált stratégiát szeretnék alkalmazni: a szerződött üzleti partnereken keresztüli terjeszkedést és értékesítést. Jelenleg Erdély egész területén olyan saját vállalkozással rendelkező üzleti partnereket keresnek, akik lehetőséget látnak egy ilyenfajta üzleti kapcsolatban, és az eddig megszerzett értékesítési tapasztalatukkal, ismertségükkel, és kitartó munkájukkal hozzá tudnak járulni termékeik hatékony bevezetéséhez a romániai piacon. Kizárólag komoly gondolkodású, a hosszú távú üzleti lehetőségeket előnyben részesítő cégvezetőkkel szeretnének kapcsolatban állni, a közös üzleti sikerek elérése érdekében. Bővebb információt Jasinka János szolgáltat a [email protected] e-mail címen.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!