Hírszerkesztőt és szerkesztőségi titkárt keresünk

2001. december 10. – 15:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A CV-ket december 20.-ig várjuk. 27-én e-mail-ben értesítünk arról, hogy szerepelsz-e az interjúra meginvitáltak névsorán. Az interjúk január elején lesznek. Részletes infók itt.

Életrajzodat az [email protected] címre várjuk. Jelezd, hogy a kettő közül melyik állásra jelentkezel. További infókat a 064/180505 -ös számon kaphatsz.

Hírszerkesztő

(teljes állás) Előnyök: -- megtanulsz „internetben gondolkodni” -- a legolvasottabb romániai magyar internetes portál csapattagja lehetsz -- kellemes környezetben dolgozhatsz A munka: -- elsősorban hírszerkesztés, illetve a hírekkel kapcsolatos különféle projektek (hírcsere, hírlevél, pr-hírek, stb.) vezetése -- másodsorban különféle magazinanyagok írása -- harmadsorban speciális tartalomfejlesztési projektekben való részvétel Tulajdonképpen arról van szó, hogy: nagyon jó hírérzékkel nagyon jó híreket kell írnod, széles körben tájékozódva, több hírforrásra alapozva, nyilván az exkluzívra is törekedve. Időnként egyéb olvasnivalót, magazinanyagot is szükséges írnod, vagy a különféle folyó tartalomfejlesztési projektekben is részt kell végy. Előnyök, feltételek: -- nyitottság -- széles érdeklődési kör -- román és angol nyelvtudás -- csapatmunka-orientáltság -- politikai el nem kötelezettség -- bizonyos otthonosság az IT-szektorban A CV okvetlenül térjen ki arra, hogy: -- milyen eddigi sajtótapasztalataid voltak -- milyen eddigi internetes tapasztalataid voltak (milyen gyakran netezel, mire használod a hálót) -- milyen szinten kezeled a programokat (főleg Word, Excel, Photoshop) -- jelezd, hogy van-e saját otthoni számítógéped

Szerkesztőségi titkár

(fél normás) Előnyök: -- megtanulsz „internetben gondolkodni” -- a legolvasottabb romániai magyar internetes portál csapattagja lehetsz -- kellemes környezetben szervezhetsz A munka: -- adminisztratív munkák (a faxolástól a kimenő iratok nyilvántartásáig) -- pályázatírás -- rendezvények szervezésében való segédkezés Feltételek: -- nyitottság -- szervezési tapasztalatok -- román nyelvtudás -- csapatmunka-orientáltság -- politikai el nem kötelezettség -- bomba-megbízhatóság A CV okvetlenül térjen ki arra: -- milyen eddigi szervezési tapasztalataid voltak -- jelezd, hogy van-e saját otthoni számítógéped

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!