Hírszerkesztőt és szerkesztőségi titkárt keresünk

2001. december 10. – 15:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A CV-ket december 20.-ig várjuk. 27-én e-mail-ben értesítünk arról, hogy szerepelsz-e az interjúra meginvitáltak névsorán. Az interjúk január elején lesznek. Részletes infók itt.

Életrajzodat az [email protected] címre várjuk. Jelezd, hogy a kettő közül melyik állásra jelentkezel. További infókat a 064/180505 -ös számon kaphatsz.

Hírszerkesztő

(teljes állás) Előnyök: -- megtanulsz „internetben gondolkodni” -- a legolvasottabb romániai magyar internetes portál csapattagja lehetsz -- kellemes környezetben dolgozhatsz A munka: -- elsősorban hírszerkesztés, illetve a hírekkel kapcsolatos különféle projektek (hírcsere, hírlevél, pr-hírek, stb.) vezetése -- másodsorban különféle magazinanyagok írása -- harmadsorban speciális tartalomfejlesztési projektekben való részvétel Tulajdonképpen arról van szó, hogy: nagyon jó hírérzékkel nagyon jó híreket kell írnod, széles körben tájékozódva, több hírforrásra alapozva, nyilván az exkluzívra is törekedve. Időnként egyéb olvasnivalót, magazinanyagot is szükséges írnod, vagy a különféle folyó tartalomfejlesztési projektekben is részt kell végy. Előnyök, feltételek: -- nyitottság -- széles érdeklődési kör -- román és angol nyelvtudás -- csapatmunka-orientáltság -- politikai el nem kötelezettség -- bizonyos otthonosság az IT-szektorban A CV okvetlenül térjen ki arra, hogy: -- milyen eddigi sajtótapasztalataid voltak -- milyen eddigi internetes tapasztalataid voltak (milyen gyakran netezel, mire használod a hálót) -- milyen szinten kezeled a programokat (főleg Word, Excel, Photoshop) -- jelezd, hogy van-e saját otthoni számítógéped

Szerkesztőségi titkár

(fél normás) Előnyök: -- megtanulsz „internetben gondolkodni” -- a legolvasottabb romániai magyar internetes portál csapattagja lehetsz -- kellemes környezetben szervezhetsz A munka: -- adminisztratív munkák (a faxolástól a kimenő iratok nyilvántartásáig) -- pályázatírás -- rendezvények szervezésében való segédkezés Feltételek: -- nyitottság -- szervezési tapasztalatok -- román nyelvtudás -- csapatmunka-orientáltság -- politikai el nem kötelezettség -- bomba-megbízhatóság A CV okvetlenül térjen ki arra: -- milyen eddigi szervezési tapasztalataid voltak -- jelezd, hogy van-e saját otthoni számítógéped

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!