Az első közgáz-tantárgyverseny

2001. szeptember 17. – 21:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Premier az erdélyi tanügyben: közgazdaságtani tantárgyversenyt szervez a szamosújvári Téka Alapítvány középiskolásoknak. A szervezők felhívása, a versenyszabályzat és az esszé-témák találhatók meg ebben az összeállításban.

Tisztelt tanártárs, kedves diákok!

A Rossz pénz, jó pénz elnevezésű közgazdasági tantárgyverseny idén kerül első alkalommal megrendezésre. A szervezők szándéka, hogy a vetélkedő által diákjaink minél teljesebb képet alkossanak saját közgazdasági ismereteik szintjéről. A hasonló rendezvényeken való résztvétel erősíti ugyanakkor a tanulónak a tantárgy iránti ragaszkodását.A jelentkezőket Erdély minden iskolájából érdeklődéssel várjuk, a vetélkedőnek egy átfogó jelleget kívánunk biztosítani. Ehhez kérjük az Ön résztvállalását: a rendezvény céljai csakis a diákok érdeklődésének felkeltésével, a verseny helyi szakaszának megfelelő szervezésével valósulhatnak meg. Kérjük ugyanakkor értesítse városának további potenciális résztvevőit is.

A rendezvény részleteiről mellékleteinkből értesülhet. További információkkal készséggel állunk rendelkezésére ezen a weboldalon.

Tisztelettel:

Miklósi Tibor középiskolai tanár

Balázs Bécsi Attila alapítványi elnök

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!