Az első közgáz-tantárgyverseny

2001. szeptember 17. – 21:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Premier az erdélyi tanügyben: közgazdaságtani tantárgyversenyt szervez a szamosújvári Téka Alapítvány középiskolásoknak. A szervezők felhívása, a versenyszabályzat és az esszé-témák találhatók meg ebben az összeállításban.

Tisztelt tanártárs, kedves diákok!

A Rossz pénz, jó pénz elnevezésű közgazdasági tantárgyverseny idén kerül első alkalommal megrendezésre. A szervezők szándéka, hogy a vetélkedő által diákjaink minél teljesebb képet alkossanak saját közgazdasági ismereteik szintjéről. A hasonló rendezvényeken való résztvétel erősíti ugyanakkor a tanulónak a tantárgy iránti ragaszkodását.A jelentkezőket Erdély minden iskolájából érdeklődéssel várjuk, a vetélkedőnek egy átfogó jelleget kívánunk biztosítani. Ehhez kérjük az Ön résztvállalását: a rendezvény céljai csakis a diákok érdeklődésének felkeltésével, a verseny helyi szakaszának megfelelő szervezésével valósulhatnak meg. Kérjük ugyanakkor értesítse városának további potenciális résztvevőit is.

A rendezvény részleteiről mellékleteinkből értesülhet. További információkkal készséggel állunk rendelkezésére ezen a weboldalon.

Tisztelettel:

Miklósi Tibor középiskolai tanár

Balázs Bécsi Attila alapítványi elnök

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!