Az első közgáz-tantárgyverseny

2001. szeptember 17. – 21:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Premier az erdélyi tanügyben: közgazdaságtani tantárgyversenyt szervez a szamosújvári Téka Alapítvány középiskolásoknak. A szervezők felhívása, a versenyszabályzat és az esszé-témák találhatók meg ebben az összeállításban.

Tisztelt tanártárs, kedves diákok!

A Rossz pénz, jó pénz elnevezésű közgazdasági tantárgyverseny idén kerül első alkalommal megrendezésre. A szervezők szándéka, hogy a vetélkedő által diákjaink minél teljesebb képet alkossanak saját közgazdasági ismereteik szintjéről. A hasonló rendezvényeken való résztvétel erősíti ugyanakkor a tanulónak a tantárgy iránti ragaszkodását.A jelentkezőket Erdély minden iskolájából érdeklődéssel várjuk, a vetélkedőnek egy átfogó jelleget kívánunk biztosítani. Ehhez kérjük az Ön résztvállalását: a rendezvény céljai csakis a diákok érdeklődésének felkeltésével, a verseny helyi szakaszának megfelelő szervezésével valósulhatnak meg. Kérjük ugyanakkor értesítse városának további potenciális résztvevőit is.

A rendezvény részleteiről mellékleteinkből értesülhet. További információkkal készséggel állunk rendelkezésére ezen a weboldalon.

Tisztelettel:

Miklósi Tibor középiskolai tanár

Balázs Bécsi Attila alapítványi elnök

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!