A TIFF a szokásosnál egy nappal hosszabb lesz idén

2024. március 12. – 14:49

Másolás

Vágólapra másolva

A Romániában munkaszüneti napnak számító ortodox pünkösdhétfőn, június 24-én is lesznek még TIFF-es vetítések Kolozsváron, jelentették be a filmfesztivál szervezői. A 11. napon a program legnépszerűbb filmjeit, a díjazott alkotásokat vetítik, de meglepetés-eseményekkel is készülnek, ígérték.

A szervezők közleménye szerint a június 14. és 24. között megszervezett Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválra több mint 150 ezer filmrajongót várnak. Mint hangsúlyozzák, a résztvevők száma évről évre nő, és több mint 70 százalékuk más városból vagy országból érkezik Kolozsvárra a TIFF idejére.

A filmszemlére már lehet bérleteket vásárolni, ezek 10 filmre (200 lej), 25 filmre, köztük két kiválasztott különleges eseményre (550 lej) vagy 30 filmre, különleges eseményekre és partikra (1500 lej) szólnak.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!