Bertóti Johanna új, útkeresésről szóló dallal jelentkezett

2023. december 8. – 17:11

Másolás

Vágólapra másolva

Meghallgatható a nagyobb zenemegosztó felületeken Bertóti Johanna dalszerző-énekes, műfordító és dramaturg új dala, a Keresem.

Bertóti Johannát eddig leginkább gyerekdalairól ismerhette a közönség. A 2020-ban megjelent Almából ki, körtébe be című gyerekverskötetéhez 18 dalból álló zenei albumot készített, illetve 2022-ben jelent meg Rímdúdoló című dalsorozata a tavaly tíz éves fennállásukat ünneplő Író Cimborák verseiből.

A Keresem című dal a szerző megfogalmazása szerint az útkeresésről, a lehetőségek felkutatásáról, az önmeghatározás labirintusairól szól, és új irányt sejtet, hiszen stílusában is eltér nemcsak a gyermekdaloktól, de a korábbi felnőtteknek szóló daloktól is a latinos lüktetésű refrénnek, az indie folk – indie pop hangzásvilággal. A dal producere Fehér Csaba a Bobfolk Musictól.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!