Pénteken mutatkoznak be Kolozsváron a BBTE és a Sapientia filmes és fotós végzősei

2023. június 28. – 16:25

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken, június 30-án mutatja be mindkét kolozsvári magyar film, fotó, média szak az alapképzésen, illetve a mesteri képzésen végző hallgatók vizsgamunkáit. Aki kíváncsi a fiatal filmesekre és fotósokra, délelőtt 10-től a Művész moziba ülhet be, majd délután 5-től a Sapientia EMTE Tordai úti épületében folytathatja a programot.

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Színház és Film Karának Magyar Film és Média Intézetének végzősei a közzétett program szerint délelőtt 10 és délután 3 óra között három tömbben mutatják be a 8 és 25 perc közötti hosszúságú vizsgafilmjeiket a Művész moziban, a vetítéssorozatot 3-tól a ballagási ünnepség követi.

A Sapientia EMTE Kolozsvári Karának Filmművészet, fotóművészet, média szakos végzős hallgatói, illetve a Filmtudomány mesterképzés végzősei az egyetem Tordai út 4. szám alatti épületében mutatkoznak be. Pénteken 5 órától az aula előterében fotókiállítások nyílnak, a stúdióban és előterében videóinstallációk és kísérleti filmes projektek láthatóak, a vizsgafilmek vetítése pedig 6-tól este fél 10-ig zajlik egy szünettel.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!