Pénteken mutatkoznak be Kolozsváron a BBTE és a Sapientia filmes és fotós végzősei

2023. június 28. – 16:25

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken, június 30-án mutatja be mindkét kolozsvári magyar film, fotó, média szak az alapképzésen, illetve a mesteri képzésen végző hallgatók vizsgamunkáit. Aki kíváncsi a fiatal filmesekre és fotósokra, délelőtt 10-től a Művész moziba ülhet be, majd délután 5-től a Sapientia EMTE Tordai úti épületében folytathatja a programot.

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Színház és Film Karának Magyar Film és Média Intézetének végzősei a közzétett program szerint délelőtt 10 és délután 3 óra között három tömbben mutatják be a 8 és 25 perc közötti hosszúságú vizsgafilmjeiket a Művész moziban, a vetítéssorozatot 3-tól a ballagási ünnepség követi.

A Sapientia EMTE Kolozsvári Karának Filmművészet, fotóművészet, média szakos végzős hallgatói, illetve a Filmtudomány mesterképzés végzősei az egyetem Tordai út 4. szám alatti épületében mutatkoznak be. Pénteken 5 órától az aula előterében fotókiállítások nyílnak, a stúdióban és előterében videóinstallációk és kísérleti filmes projektek láthatóak, a vizsgafilmek vetítése pedig 6-tól este fél 10-ig zajlik egy szünettel.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!