Félreértették: Woody Allen nem vonul vissza a filmkészítéstől

2022. szeptember 21. – 10:57

Félreértették: Woody Allen nem vonul vissza a filmkészítéstől
Fotó: Woody Allen Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Miután Woody Allen a La Vanguardia spanyol lapnak azt mondta, az utolsó filmjét forgatja épp és ezentúl az írásnak szentelne több időt, a rendező képviselője közleményt adott ki, miszerint erről szó sincs.

Ahogy a Telex is hírt adott róla, Woody Allen 50. filmje forgatása közben nyilatkozott a spanyol újságnak. A készülő filmet a rendező a Match Point című 2005-ös alkotásához hasonlította, az új mozi Párizsban játszódik és francia nyelvű lesz.

A jelek szerint mégsem ez lesz az amerikai alkotó utolsó filmje, képviselője szerint ugyanis Woody Allen sosem mondta, hogy visszavonul, ahogy azt sem, hogy új regényen dolgozik. Annyit mondott, hogy fontolgatja, hogy nem készít több filmet, mivel a moziélmény nagy rajongójaként kevésbé szeret olyan filmeket forgatni, amelyek egyenesen vagy nagyon gyorsan a streaming-oldalakon kötnek ki. „Jelenleg nem áll szándékában visszavonulni és örül, hogy Párizsban lehet az új, 50. filmje forgatásán” – áll a közleményben, amelyet a Variety idéz.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!