Félreértették: Woody Allen nem vonul vissza a filmkészítéstől

2022. szeptember 21. – 10:57

Félreértették: Woody Allen nem vonul vissza a filmkészítéstől
Fotó: Woody Allen Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Miután Woody Allen a La Vanguardia spanyol lapnak azt mondta, az utolsó filmjét forgatja épp és ezentúl az írásnak szentelne több időt, a rendező képviselője közleményt adott ki, miszerint erről szó sincs.

Ahogy a Telex is hírt adott róla, Woody Allen 50. filmje forgatása közben nyilatkozott a spanyol újságnak. A készülő filmet a rendező a Match Point című 2005-ös alkotásához hasonlította, az új mozi Párizsban játszódik és francia nyelvű lesz.

A jelek szerint mégsem ez lesz az amerikai alkotó utolsó filmje, képviselője szerint ugyanis Woody Allen sosem mondta, hogy visszavonul, ahogy azt sem, hogy új regényen dolgozik. Annyit mondott, hogy fontolgatja, hogy nem készít több filmet, mivel a moziélmény nagy rajongójaként kevésbé szeret olyan filmeket forgatni, amelyek egyenesen vagy nagyon gyorsan a streaming-oldalakon kötnek ki. „Jelenleg nem áll szándékában visszavonulni és örül, hogy Párizsban lehet az új, 50. filmje forgatásán” – áll a közleményben, amelyet a Variety idéz.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!