SOS! Újságíró vagyok! – pénteken kezdődnek Kolozsváron a Médianapok

2022. május 11. – 13:14

SOS! Újságíró vagyok! – pénteken kezdődnek Kolozsváron a Médianapok
Forrás: Médianapok

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken kezdődik a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem magyar újságírás szakjának a szakmai konferenciája, a három napig tartó Médianapok.

A szervezők közlése szerint idei rendezvényük szlogenje: „SOS! Újságíró vagyok! – amit a közönség nem lát”. Ezzel a tematikával olyan történeteket, szakmai különlegességeket szeretnének a résztvevők elé tárni, amelyekkel a mindennapokban nem találkozik a médiafogyasztó, sőt sok esetben maguk az újságírók sem.

Május 13-án este a szervezők kvíz-esttel és a Campus diákmelléklettel kapcsolatos kerekasztal-beszélgetéssel készülnek a Heltai FolkCenterben. A kvíz estre 2-3 fős csapatok jelentkezését várják a Facebook-eseményben található Google-kérdőív kitöltésével.

Május 14-én és 15-én a meghívottak tartanak előadásokat: többek között Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója és Sipos Zoltán, az Átlátszó Erdély munkatársa.

A konferencia helyszíne a FSPAC kari épülete (General Traian Moșoiu utca 71-es szám). Az előadásokat a Facebook-oldalukon élőben is közvetítik.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!