Ötperces videóban kért bocsánatot Will Smith az Oscar-gálás pofozás miatt

2022. július 29. – 21:05

Másolás

Vágólapra másolva

Will Smith ötperces videót töltött fel Youtube-ra, amelynek témája végig a márciusi Oscar-gála volt. Az előzmények: a 94. Oscar-gálán részt vevő közönség szeme láttára vágta pofon Will Smith amerikai színész Chris Rock humoristát élőben. A pofont az váltotta ki, hogy Rock Will Smith feleségének a kopaszodásán viccelődött – nem tudván, hogy az betegség miatt van. A vicc nem sült el jól, Smith pedig felment a színpadra és megütötte a humoristát.

Ezután Will Smith bocsánatot kért, Chris Rock pedig egyelőre úgy döntött, nem tesz feljelentést. A mostani videóban a színész arról beszélt, hogy a pofon óta sokat gondolkozott az eseten és saját magán. Utólagosan megválaszolt olyan kérdéseket, amelyek az incidens utóéletét követő közönségben felmerültek március óta. Elmondta, hogy azért nem kért ott helyben bocsánatot, mert még „ködös volt az agya”.

Smith emellett elmesélte, hogy felvette később a kapcsolatot Rockkal, de a humorista azt mondta, hogy „nem áll még készen rá, hogy beszéljenek”. A színész úgy fogalmazott:

„Bocsánatot kérek. Elfogadhatatlanul viselkedtem, de bármikor itt leszek, ha készen állsz majd arra, hogy beszéljünk.”

A pofont ebben a cikkünkben elemeztük ki részletesen.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!