Leállította a Netflix Meghan Markle animációs sorozatának fejlesztését

2022. május 2. – 11:49

Másolás

Vágólapra másolva

Bajban a Netflix, története során először csökkent az előfizetőinek száma, írtuk nemrég, és a kiábrándító első negyedévi adatok után a Netflix már lépett is: költségcsökkentés címén például leállította Meghan Markle Pearl c. animációs sorozatának a fejlesztését – erősítették meg a hírt a CNBC-nek. Nem ez az egyetlen animációs sorozat, amiről lemondanak, a BBC cikke szerint ugyanis a Dino Daycare és a Boons and Curses fejlesztésével is leállnak.

A vállalat a közös munkát folytatja Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-lel, pontosabban cégükkel, az Archewell Productionsszel, hiszen a produkciós céggel több évre szóló szerződést írtak alá dokumentumfilmekről,, scripted show-król és gyerekműsorokról. A Pearl animációs sorozatra vonatkozó döntést az Archewell Productions még nem kommentálta. A történet egy 12 éves lányról szólt volna, akit a történelem fontos nőalakjai inspiráltak.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!