Elon Musk szerint a befektetőknek is hasznos, hogy ketamint használ

2024. március 18. – 23:31

Másolás

Vágólapra másolva

Elon Musk ketamint használ, ami segít neki, amikor a depresszióhoz hasonló állapotba kerül, erről beszélt a SpaceX vezére a CNN egykori műsorvezetőjének, Don Lemonnak adott interjújában, amely hétfőn jelent meg. Musk azt mondta, hogy a ketamint orvosi receptre szerzi be, és nagyjából kéthetente használ belőle, akkor is csekély mennyiséget, idézi a Reuters.

„A befektetők szempontjából, ha szedek valamit, akkor azt továbbra is szednem kell”

– indokolta a jó tőzsdei szerepléssel a ketaminhasználatot Musk, aki szerint a Tesla önmagában ér annyit, mint az autóipar többi résztvevője együttvéve. (Hogy mi az a ketamin, ami Matthew Perry halálában is közrejátszott, arról ebben a cikkben tudhatnak meg szinte mindent)

A Wall Street Journal januárban közzétett vizsgálata szerint Musk LSD-t, kokaint, ecstasyt és varázsgombát is használt, és ennek nem nagyon örültek a cégeinek vezetői és igazgatósági tagjai. A jelentés szerint az illegális droghasználat veszélyeztetheti a SpaceX kormányzati szerződéseit is.

Musk erre azt mondta, hogy a SpaceX-szel együttműködő NASA kérésére beleegyezett abba, hogy három éven át szúrópróbaszerűen drogtesztnek vethessék alá. „Még nyomokban sem találtak semmilyen kábítószert, sem alkoholt” – mondta Musk.

A CNN volt műsorvezetője az interjút a YouTube-on és az X-en tette közzé hétfőn. A felvétel még az előző héten készült, ám utána Musk felmondta azt az exkluzív szerződést, amelyet a „The Don Lemon Show” kötött az X-szel, hogy Lemon heti három 30 perces epizódot jelentessen meg a platformon.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!