Egy egész éjszakára sífelvonóban rekedt egy nő Kaliforniában, hiába kiabált segítségért

2024. január 29. – 11:55

Másolás

Vágólapra másolva

Sífelvonóban rekedt egy nő Kaliforniában, annyit kiabált segítségért, hogy a hangja is elment, mégis ott töltötte az egész éjszakát, írja a CNN. A nő a kaliforniai Tahoe-tónál található Heavenly Mountain Resort síparadicsomban síelt a barátaival, de délután elfáradt a hegyen lefelé. Egy helyi dolgozótól kért segítséget, aki elkísérte őt a legközelebbi sífelvonóhoz. Két perccel azután, hogy a nő beszállt, a felvonó délután 5 órakor automatikusan megállt, így a nő benne ragadt.

„Nem volt nálam telefon, se lámpa, semmi” – mondta a spanyol KCRA-nak Monica Laso, a síliftben rekedt nő.

A barátai bejelentették ugyan Laso eltűnését, a nő mégis csak akkor tudott kiszabadulni a sífelvonóból, amikor másnap a személyzet újra elkezdett dolgozni. Akkor derült ki, hogy Monica Laso az egész éjszakát a síliftben töltötte. Amikor megtalálták, megvizsgálták, de Laso nem akart kórházba menni. A síparadicsom vezetősége közleményt adott ki, amiben azt írták, a „lehető legnagyobb komolysággal” vizsgálják az esetet.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!