35 éves korában meghalt a Kremlhez közeli orosz bulvárlap főszerkesztő-helyettese

2023. december 14. – 10:33

Másolás

Vágólapra másolva

35 éves korában holtan találták otthonában Anna Carevát, a Komszomolszkaja Pravda főszerkesztő-helyettesét, írja a lap közleménye.

Mint arról az orosz újság beszámol, Careva egy ideje hirtelen belázasodott, és bár néha úgy tűnt, enyhül a betegsége, újra visszaesett. „Bevettem a gyógyszeremet, lefekszem” – írta kollégáinak múlt hét szombat este a főszerkesztő-helyettes, akit másnap már nem lehetett elérni. Vasárnap moszkvai lakásában találták holtan.

A Kremlhez közel álló orosz bulvárlap tavaly veszítette el főszerkesztőjét is: Vlagyimir Szugorkin 68 éves korában halt meg, miközben az orosz Távol-Keleten, a habarovszki területen járt, majd hirtelen rosszul lett. Előtte pár nappal Ivan Pecsurin, a Távol-Kelet és az Északi-sarkvidék Fejlesztéséért Felelős Társaság (KRDV) légi közlekedési ágazatáért felelős ügyvezető igazgatója halt meg furcsa körülmények között az orosz Távol-Keleten.

Tavaly óta meglehetősen hosszú az orosz vezetők és topmenedzserek halálozási listája, erről a jelenségről itt írtunk bővebben.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!