Szakított gyereke apjával Giorgia Meloni, a hagyományos családmodell élharcosa

2023. október 20. – 15:59

Másolás

Vágólapra másolva

Szakított gyereke apjával Giorgia Meloni, Olaszország miniszterelnöke. A hírt egy közös képpel együtt egy X-posztban jelentette be. A kapcsolat majdnem tíz évig tartott, Meloni azt írta: „köszönöm neki az együtt töltött csodálatos éveket, a nehézségeket, amelyeken keresztülmentünk és azt, hogy nekem adta a legfontosabbat az életemben, ami a lányunk, Ginevra.”

A posztban Meloni azt írja: az útjaik Andrea Giambrunóval már rég elváltak, és eljött az idő, hogy ezt tudomásul vegyék. (Az Andrea Olaszország nagy részén férfi név). Az olasz miniszterelnök szerint megvédik a Giambrunóval ápolt barátságukat és a hétéves lányukat, aki mindkettejüket szereti.

Giorgia Meloni tavaly lett Olaszország miniszterelnöke, miután a posztfasiszta gyökerű pártja, az Olasz Testvérek (FdI) megnyerte az előrehozott választásokat. Az FdI korábban kifejezetten szélsőjobboldali elveket hirdetett, kormányon azonban már mérsékeltebb, jobboldali-populista programot valósítanak meg.

Giorgia Meloni nemrég a Budapesten megtartott Demográfiai Csúcs egyik előadója volt. Ezen arról beszélt, hogy az utóbbi évtizedekben Európában „rendkívül családellenes hangulat” alakult ki, és hogy harcolni kellene a családok megvédéséért.

Az egykori Mussolini-rajongó Giorgia Meloniról készült portrénk itt olvasható.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!