Rituális tömeggyilkosságnak néztek egy jógaórát, amelynek résztvevőire a rendőrök törtek rá

2023. szeptember 8. – 00:57

Másolás

Vágólapra másolva

Alaposan meglepődhettek egy jógaóra résztvevői, miután annyira jól sikerült a földön fekve a relaxációjuk, hogy egy kutyasétáltató pár halottnak nézte őket, és kihívta a rendőrséget az angliai Chapel St Leonardsban.

A BBC szerint a huszonkét éves Millie Laws jógaoktató hét tanítványának tartott órát egy tengerparti kávézóban szerdán este. Mind a heten csukott szemmel, betakarva feküdtek a földön, a teremben a sötétséget csak gyertyák és mécsesek fénye tört meg, miközben Laws sámándobbal járt körbe közöttük.

Ő is észrevette, hogy egy kutyát sétáltató pár benéz az ablakon, de miután gyorsan továbbmentek, nem tulajdonított ennek túl nagy jelentőséget. Csakhogy később kiderült, hogy a pár azzal hívta fel a rendőrséget, hogy szerintük tömeggyilkosság történt, a körülmények miatt pedig valamiféle rituálét is sejtettek a háttérben.

Hamarosan öt rendőrautó jelent meg a faluban a helyszínen, Laws pedig először nem is értette, mi történt. „Egyszerre volt vicces és szürreális” a helyzet, mondta, miután a rendőrök mindenkit épségben találtak.

A kaland után a jógaórának helyet adó kávézó is részletesen kiírta a Facebookra, hogy mi történt, és a végén arról is mindenkit biztosított, hogy nem részei semmilyen őrült szektának.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!