A vendégek szeme láttára tört el a szárnya a kisrepülőnek, amellyel a pár bejelentette, hogy kislányt várnak

2023. szeptember 4. – 00:39

Másolás

Vágólapra másolva

Egy mexikói pár rendezett egy vendégséget, amelyen egy felbérelt kisrepülő segítségével akarták bejelenteni a meghívottaknak a születendő gyerekük nemét, ez azonban tragikus véget ért, miután a gép a földbe csapódott.

A pár egy „Oh Baby” felirat és rengeteg színes lufi társaságában várta kézen fogva a kertben, hogy feltűnjön a kisrepülő, amely meg is érkezett, és rózsaszín csíkot húzva egyértelművé tette, hogy kislányuk születik majd.

Az egyik résztvevő videóján látható, hogy rögtön utána a pilóta megpróbálta felhúzni a gépet, de a bal szárny eltört, a repülő pedig nem messze a földbe csapódott, számolt be róla a Marca, amit a 444 vett észre.

A Marca szerint a vendégek elsőre nem is fogták fel, hogy mi történt, a videó készítője is visszafordult a boldogan ölelkező pár felé. Később kiderült, hogy a 32 éves pilótát a roncsok között találták meg. Kórházba szállították, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életét.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!