Kifújolták Elon Muskot egy Los Angeles-i e-sport-gálán

2023. augusztus 28. – 07:21

Másolás

Vágólapra másolva

Hosszan tartó fújolás követte Elon Musk feltűnését Los Angelesben a Valorant világbajnokság döntőjében. A Valorant egy lövöldözős számítógépes játék, és ebből is van világbajnokság. A döntőben épp egy korábbi játékot közvetítettek, amikor a kamera kb. 4 másodpercre a közönségben ülő Muskra ugrott.

Az ezután kezdődő fújolás viszont még azután is hallható volt, hogy újra a játék ment a közvetítésben. „Ez meg honnan jön? Biztosan nem innen” – mondta az egyik kommentátor, igyekezve a nézők figyelmét újra a játékra terelni. A közvetítésben azt is hallani, ahogyan a tömeg skandálni kezdi Musknak:

„Hozd vissza a Twittert!”

Musk, aki a világ leggazdagabb embere, ugyanis tavaly megvette a Twittert, és elkezdte átalakítani a világ egyik legnagyobb közösségimédia-platformjának addigi szabályait. Ennek sokan nem örültek, ahogyan az is érthetetlen volt, miért kereszteli át a Twittert X-re, szakítva az évek alatt megszokott és széles körben ismert névvel. (Business Insider)

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!