Kifújolták Elon Muskot egy Los Angeles-i e-sport-gálán

2023. augusztus 28. – 07:21

Másolás

Vágólapra másolva

Hosszan tartó fújolás követte Elon Musk feltűnését Los Angelesben a Valorant világbajnokság döntőjében. A Valorant egy lövöldözős számítógépes játék, és ebből is van világbajnokság. A döntőben épp egy korábbi játékot közvetítettek, amikor a kamera kb. 4 másodpercre a közönségben ülő Muskra ugrott.

Az ezután kezdődő fújolás viszont még azután is hallható volt, hogy újra a játék ment a közvetítésben. „Ez meg honnan jön? Biztosan nem innen” – mondta az egyik kommentátor, igyekezve a nézők figyelmét újra a játékra terelni. A közvetítésben azt is hallani, ahogyan a tömeg skandálni kezdi Musknak:

„Hozd vissza a Twittert!”

Musk, aki a világ leggazdagabb embere, ugyanis tavaly megvette a Twittert, és elkezdte átalakítani a világ egyik legnagyobb közösségimédia-platformjának addigi szabályait. Ennek sokan nem örültek, ahogyan az is érthetetlen volt, miért kereszteli át a Twittert X-re, szakítva az évek alatt megszokott és széles körben ismert névvel. (Business Insider)

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!