Barátnője kutyája buktatta le az olasz maffiafőnököt, akit már másfél éve keresett a rendőrség

2023. augusztus 26. – 15:33

Barátnője kutyája buktatta le az olasz maffiafőnököt, akit már másfél éve keresett a rendőrség

Másolás

Vágólapra másolva

Az olasz rendőrség másfél év keresés után a héten letartóztatta a 64 éves Luigi Cacciapuotit, a Camorra maffiaklán egyik főnökét. A férfit a barátnője kutyája buktatta le – írja a Libertatea az olasz Sky TG24-re hivatkozva.

A maffiaklán pénzügyi mozgását és közösségi médiás tevékenységét követve az olasz hatóságoknak sikerült azonosítania, hogy a férfi valószínűleg egy Nápoly térségében található településen, bizonyos Varcaturoban rejthették el. A rendőrség ezek után folyamatosan figyelte a környéket, hátha sikerül nyomára bukkanniuk.

Végül őt ugyan nem, de egy fehér bichont megpillantott egy járőr az egyik villa félig nyitott ablakánál. Mivel tudták, hogy a maffiózó barátnőjének egy hasonló kutyája van, már sejtették, hogy jó úton járnak. Végül egy rendőrségi akció során, Cacciapuotit egy újság olvasása közben találták meg egy medence partján. A férfi nem állt ellen a letartóztatásnak. A barátnőjét, a kutya gazdáját is letartóztatták bűnrészesség miatt. A bichonból pedig sztár lett.

Cacciapuotire most 15 év börtön vár.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!