25 éves korában meghalt Angus Cloud, az Eufória színésze

2023. augusztus 1. – 01:06

Másolás

Vágólapra másolva

25 éves korában meghalt Angus Cloud színész, aki leginkább a drogdíler szerepéről lehet ismert az HBO Eufória című sorozatában, írja a TMZ.

„Nehéz szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől. Mint művész, barát, testvér és fiú, Angus mindannyiunk számára sok szempontból különleges volt” – nyilatkozta a színész családja.

Fotó: Xavier Collin / Image Press Agency / NurPhoto / AFP
Fotó: Xavier Collin / Image Press Agency / NurPhoto / AFP

A színész múlt héten temette el az édesapját. „Az egyetlen vigasz, amit tudunk, hogy Angus most újra együtt van az apjával, aki a legjobb barátja volt” – mondta a családja, akik szerint a színész nyíltan beszélt a mentális problémáiról. A család a halál pontos okát nem mondta el.

Angus Cloud az HBO Emmy-díjas tini-drámasorozatában, az Eufóriában Fez szerepét alakította. Szerepelt még a „North Hollywood” (2021) és a „The Line” (2023) című filmekben.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!