Magyarországi autópályán gázoltak halálra egy 92 éves romániai férfit, akin autók tucatjai is áthajtottak

2023. május 2. – 19:03

Magyarországi autópályán gázoltak halálra egy 92 éves romániai férfit, akin autók tucatjai is áthajtottak
A rendőrök megtalálták a járművet, amivel az idős férfit elütötték – Fotó: police.hu

Másolás

Vágólapra másolva

A magyarországi Törökbálint település térségében az M0-ás autópályán ütöttek el hétfőn egy 92 éves romániai származású férfit, aki szabálytalanul közlekedett az autóúton. A Telex szerint cserbenhagyásos gázolás történt, ráadásul a férfin még 40 másik autó is áthajthatott, senki nem állt meg segíteni. A helyszínelés közben fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat.

A magyar rendőrség kedden reggel Diósdon találta meg a szürke kisbuszt. Kiderült, hogy a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban. A baleset után az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek, és távoztak a helyszínről.

Az RTL Klub hétfői tájékoztatása szerint az autópálya egyik pihenőjénél több turistabusz is megállt, az egyikről szállt le az idős férfi, aki ismeretlen okokból elindult a túloldal felé. A férfi az autópálya közepén húzódó betonig jutott, majd visszafordult, ekkor ütötte el a szürke autót vezető sofőr, aki elhajtott a helyszínről. A hírcsatorna szerint az utastársak és a buszsofőrök a sötétben sokáig keresték a férfit, de végül továbbindultak.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!