Magyarországi autópályán gázoltak halálra egy 92 éves romániai férfit, akin autók tucatjai is áthajtottak

2023. május 2. – 19:03

Magyarországi autópályán gázoltak halálra egy 92 éves romániai férfit, akin autók tucatjai is áthajtottak
A rendőrök megtalálták a járművet, amivel az idős férfit elütötték – Fotó: police.hu

Másolás

Vágólapra másolva

A magyarországi Törökbálint település térségében az M0-ás autópályán ütöttek el hétfőn egy 92 éves romániai származású férfit, aki szabálytalanul közlekedett az autóúton. A Telex szerint cserbenhagyásos gázolás történt, ráadásul a férfin még 40 másik autó is áthajthatott, senki nem állt meg segíteni. A helyszínelés közben fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat.

A magyar rendőrség kedden reggel Diósdon találta meg a szürke kisbuszt. Kiderült, hogy a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban. A baleset után az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek, és távoztak a helyszínről.

Az RTL Klub hétfői tájékoztatása szerint az autópálya egyik pihenőjénél több turistabusz is megállt, az egyikről szállt le az idős férfi, aki ismeretlen okokból elindult a túloldal felé. A férfi az autópálya közepén húzódó betonig jutott, majd visszafordult, ekkor ütötte el a szürke autót vezető sofőr, aki elhajtott a helyszínről. A hírcsatorna szerint az utastársak és a buszsofőrök a sötétben sokáig keresték a férfit, de végül továbbindultak.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!