Hét holttestet találtak egy szexuális bűnöző házában az Egyesült Államokban

2023. május 2. – 09:32

Másolás

Vágólapra másolva

Hét ember holttestét, köztük két eltűnt tinédzser testét találták meg a rendőrök helyi idő szerint hétfőn az Egyesült Államokban, Oklahoma államban. A Guardian azt írja, hogy a hatóságok a holttesteket egy körülbelül 6000 lakosú városban találták meg, Oklahoma városától 145 kilométerre, Jesse McFadden, egy szexuális bűnelkövetőként elítélt férfi telkén találták meg.

A testekre azután akadtak rá, hogy ugyanaznap korábban riasztást adtak ki a 14 éves Ivy Webster és a 16 éves Brittany Bewer eltűnése miatt. A hatóság munkatársai úgy vélik, hogy a két eltűnt lány mellett McFadden és családtagjai holttestére bukkantak rá a házban – tájékoztatta a Guardiant Eddy Rice, Okmulgee megye seriffje. Az áldozatokat még nem azonosította hivatalosan az orvosszakértő, de a hatóságok már nem keresik tovább az eltűnt tinédzsereket és McFaddent.

Jesse McFaddent 2003-ban első fokon nemi erőszakért ítélték el, ezután 2020-ban szabadult a börtönből. A bírósági adatok szerint McFaddennek hétfőn kellett volna megjelennie a bíróságon, amikor újabb tárgyalása kezdődött volna: gyermekpornográfia és kiskorúakat ért szexuális zaklatás vádja miatt állt volna a bíróság elé.

A 16 éves Brittany Bewer édesapja a KOTV-nek azt mondta: az egyik holttest biztosan a lányáé, és arról is beszámolt, hogy lánya a McFadden családdal töltötte a hétvégét. Vasárnap várták haza, de nem érkezett meg.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!