Bruce Willis születésnapi köszöntéséről posztolt videót Demi Moore

2023. március 20. – 11:03

Másolás

Vágólapra másolva

„Boldog születésnapot, BW! Annyira örülök, hogy ma ünnepelhetünk téged. Szeretünk, és szeretjük a családunkat. Köszönjük mindenkinek a szeretetet és a meleg jókívánságokat – mindannyian érezzük ezeket” – ezt írta az Instagramon Demi Moore ahhoz a videóhoz, amin a 68. születésnapját ünneplő Bruce Willist köszönti a családja. A családi ünneplésen az afáziában szenvedő színész kicsit énekel és viccelődik is, majd elfújja a gyertyákat.

Az ünneplésen ott volt Bruce Willis jelenlegi felesége, Emma Hemming Willis, volt felesége, Demi Moore, várandós lánya, Rumer Willis és a színész többi gyereke is. Emma Hemming Willis szintén köszöntötte a Die Hard-filmek sztárját, és azt írta róla, hogy ő maga a tiszta szeretet. „Az én születésnapi kívánságom Bruce-nak, hogy továbbra is tartsátok őt imáitokban és a legmagasabb rezgésekben, mert az ő érzékeny Halak lelke ezt érezni fogja” – írta.

Bruce Willisnél tavaly diagnosztizáltak afáziát, ezért felhagyott a színészkedéssel, családja egy hónapja azt is közölte, hogy a színész frontotemporális demenciában szenved. „Megkönnyebbülés, hogy végre egyértelmű diagnózist kaptunk” – írták akkor.

Az afázia általában agyvérzés vagy fejsérülés után jelentkezik, és erősen befolyásolhatja a beszéd-, írás- és nyelvértési képességeket.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!