Bruce Willis születésnapi köszöntéséről posztolt videót Demi Moore

2023. március 20. – 11:03

Másolás

Vágólapra másolva

„Boldog születésnapot, BW! Annyira örülök, hogy ma ünnepelhetünk téged. Szeretünk, és szeretjük a családunkat. Köszönjük mindenkinek a szeretetet és a meleg jókívánságokat – mindannyian érezzük ezeket” – ezt írta az Instagramon Demi Moore ahhoz a videóhoz, amin a 68. születésnapját ünneplő Bruce Willist köszönti a családja. A családi ünneplésen az afáziában szenvedő színész kicsit énekel és viccelődik is, majd elfújja a gyertyákat.

Az ünneplésen ott volt Bruce Willis jelenlegi felesége, Emma Hemming Willis, volt felesége, Demi Moore, várandós lánya, Rumer Willis és a színész többi gyereke is. Emma Hemming Willis szintén köszöntötte a Die Hard-filmek sztárját, és azt írta róla, hogy ő maga a tiszta szeretet. „Az én születésnapi kívánságom Bruce-nak, hogy továbbra is tartsátok őt imáitokban és a legmagasabb rezgésekben, mert az ő érzékeny Halak lelke ezt érezni fogja” – írta.

Bruce Willisnél tavaly diagnosztizáltak afáziát, ezért felhagyott a színészkedéssel, családja egy hónapja azt is közölte, hogy a színész frontotemporális demenciában szenved. „Megkönnyebbülés, hogy végre egyértelmű diagnózist kaptunk” – írták akkor.

Az afázia általában agyvérzés vagy fejsérülés után jelentkezik, és erősen befolyásolhatja a beszéd-, írás- és nyelvértési képességeket.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!