A feldarabolt hongkongi modell újabb testrészeit találhatták meg

2023. február 26. – 17:42

Másolás

Vágólapra másolva

Egy leveses fazékban találhatták meg a kedd óta eltűnt 28 éves modell-influenszer, Abby Choi fejét és néhány bordáját azután, hogy a hongkongi rendőrök pénteken ráakadtak egy hűtőszekrényben a modell lábára. A hatóságok egy hongkongi lakásban találták meg a hűtőt. A lakás átkutatásakor a személyes irataira is ráakadtak, továbbá a Tai Po kerületben található Lung Mei Village-i lakásban húsdarálók, láncfűrészek, kesztyűk és maszkok is voltak. A további testrészekre azután akadtak rá, hogy kutatást tartottak egy temetőben, illetve hogy alaposan átvizsgálták a lakást.

A nő halálának hátterében pénzügyi vita állhat, írja a South China Morning Post, és hozzáteszik, hogy gyilkossággal a nő volt apósát és annak idősebb fiát gyanúsítják. Nem volt nehéz kapcsolatot találniuk a rendőröknek a volt apóshoz – korábban ugyanis ő bérelhette ki azt a lakást, ahol a nő lábát megtalálták.

Choi volt férjét még vasárnap is a rendőrségen tartották, hogy kikérdezzék, de nem emeltek vádat ellene. Abby Choi nemzetközileg ismert modell volt. Legutóbb a L'Officiel Monaco magazin címlapján szerepelt, de kedd óta senki nem látta, így valaki bejelentette a rendőrségen az eltűnését.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!