Priscilla Presley megtámadja lánya, Lisa Marie Presley végrendeletét

2023. január 31. – 10:02

Másolás

Vágólapra másolva

Priscilla Presley ügyvédei beadványt nyújtottak be a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra, mert a színésznő vitatja lánya végrendeletének 2016-os módosítását, amellyel kizárta őt a vagyona kezelői közül – írja a CNN, ami megszerezte a beadványt. Az irat szerint a nemrég meghalt Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla lánya 2016-ban eltávolította anyját és volt menedzserét a hagyatékának kezelői közül, és helyükre gyermekei, Riley és Benjamin Keough léptek.

Korábbi képen anya és lánya, Priscilla Presley jobbra, vörös hajjal, Lisa Marie balra, szőkén – Fotó: Ringo Chiu / Reuters
Korábbi képen anya és lánya, Priscilla Presley jobbra, vörös hajjal, Lisa Marie balra, szőkén – Fotó: Ringo Chiu / Reuters

A Dallas Jennájaként és Elvis Presley rock’n’roll legenda feleségeként híressé vált Priscilla Presley azt állítja, hogy nem kapta meg a módosítást, amíg a lánya élt, és egyébként is rosszul írták a nevét a dokumentumban. Priscilla Presley vitatja Lisa Marie aláírásának hitelességét is, erről ügyvédei azt írták a bírósági beadványban, hogy az aláírás „nem tűnik összeegyeztethetőnek [Lisa Marie Presley] szokásos és megszokott aláírásával”.

Lisa Marie Presley január 12-én halt meg, miután Los Angeles-i otthonában szívmegállást követően kórházba szállították, 54 éves volt, halálának okát a Los Angeles megyei halottkém még vizsgálja. Elvis Presley egyetlen gyermekét egykori rezidenciáján, Gracelandben temették el.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!