Gépelni még nem tudok, üzente rajongóinak a megműtött Jeremy Renner

2023. január 4. – 06:38

Másolás

Vágólapra másolva


Kórházi ágyán készült fotóval, Instagramon köszönte meg rajongói aggódását Jeremy Renner, akit kedden műtöttek meg, miután vasárnap balesetet szenvedett hóeltakarítás közben.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan kábult vagyok még ahhoz, hogy gépeljek. De szeretetet küldök mindannyiótoknak.

– írta a színész, aki a fotó alapján az arcán is megsérült.

Renner a hókotró járművével az utat tisztította, hogy a családja ki tudjon jutni a farmról a hóvihar után, amikor a jármű áthajtott az egyik lábán. A TMZ-nek az egyik szomszéd, aki szemtanúja volt az esetnek, azt mondta, Renner a helyszínen rengeteg vért vesztett, helikopterrel szállították kórházba a nevadai a Tahoe-tó melletti farmjáról.

Szóvivője kedden azt közölte, hogy a Bosszúállók sztárja „tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket” szenvedett, és továbbra is intenzív osztályon ápolják. Állapota súlyos, de stabil.

Hillary Schieve, Reno polgármestere később azt mondta: Renner épp egy bajba jutott, hóban rekedt autósnak segített a baleset idején.

A térségben, ahol Renner és családja is él, a szokatlanul heves hóviharok miatt 35 ezer otthonban ment el az áram december 31-én. A hatóságok korábban figyelmeztették is a lakosságot, hogy az utak járhatatlanná válhatnak.

A Marvel-filmek Sólyomszemeként, és a Mission Impossible filmekből is ismert 51 éves színészt eddig kétszer jelölték Oscar-díjra A bombák földjén (The Hurt Locker) és A tolvajok városa (The Town) című filmekben nyújtott alakításaiért.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!