A NATO-országok honvédelmi miniszterei gondolkozzanak el azon, milyen lenne Moszkvában ébredni

2022. május 31. – 16:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy magas rangú oroszországi politikus azt javasolja, hogy Ukrajnában rabolják el egy NATO-ország honvédelmi miniszterét, és szállítsák Moszkvába kihallgatásra. Oleg Morozov az orosz Rosszija-1 állami televíziónak adott interjújában azt mondta, hogy az elrabolt minisztert Oroszországba kellene szállítani és kihallgatni arról, hogy a Nyugat milyen „parancsokat” adott Kijevnek.

Oleg Morozov az Egységes Oroszország párt tagja, először 1993-ban választották be az orosz parlamentbe. Szerinte a nyugati fegyverek Ukrajnának történő szállítása közvetlen fenyegetést jelent Oroszországra nézve, és arra kényszerítheti Moszkvát, hogy vizsgálja felül katonai céljait.

A műsorban azt mondta, el tudná képzelni a közeljövőben, hogy ha valamelyik NATO-ország hadügyminisztere Kijevbe megy, hogy tárgyaljon Zelenszkij ukrán elnökkel, elrabolnák, és valahol Moszkvában ébredne fel.

„És aztán tisztáznánk, hogy ki milyen parancsot adott mire, ki miért felelős pontosan” – válaszolta Morozov. Szerinte most új szabályok vannak a világban. Az összes, Kijevben gyülekező hadügyminiszter gondoljon egy kicsit arra, milyen lenne Moszkvában ébredni.”

(Skynews)

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!