Tömegszerencsétlenség Pennsylvaniában: 50-nél is több jármű ütközött össze

2022. március 29. – 09:54

Másolás

Vágólapra másolva

Hárman meghaltak, húszan megsérültek hétfőn egy pennsylvaniai autópályán, miután több mint 50 jármű ütközött össze egy hófúvás alatt – írja a USA Today.

A hatóságok arra figyelmeztettek, hogy az áldozatok száma még növekedhet, mivel a helyszínelést az égő járművek miatt nem tudták befejezni. A közösségi oldalakra feltöltött képeken az látszik, hogy kamionok, terepjárók és egyszerű személyautók is érintettek a szerencsétlenségben.

A pennsylvaniai rendőrség vizsgálja a balesetet. Számos helyi segélyszolgálat, tűzoltó és rendőr a helyszínen van – mondta Adam Reed rendőr hadnagy. Több tartálykocsi is érkezett a helyszínre, hogy pótolják a vizet, mert a tűzcsapokból származó víz nem volt elég. A mentést az időjárási körülmények sem egyszerűsítik, a havazás miatt már a helyszín megközelítése is nehézkes volt.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!