Nem találkoztál még politikai hirdetéssel a Transtelexen? Nem véletlen

2024. május 28. – 13:13

Másolás

Vágólapra másolva

Alig több, mint két hete kezdődött el a hivatalos választási kampány, de már jóval előtte elözönlötték az újságok hasábjait a semmitmondó politikai szlogenek, a győzelemre lelkesítő reklámbannerek, szerkesztőségi interjúként tálalt jelöletlen PR-cikkek. Ami biztos, hogy a Transtelex felületén nem fogtok ilyennel találkozni.

Lapunk indulásakor ígéretet tettünk arra, hogy legjobb tudásunk szerint fogunk megtenni mindent azért, hogy az újság hiteles és pártatlan módon, bármiféle politikai befolyástól függetlenül működjön. Úgy érezzük, ehhez az is hozzátartozik, hogy nem fogadunk be politikai témájú hirdetéseket, nem jelenítjük meg politikai pártok, egyéni jelöltek vagy különféle szervezetek politikai tartalmú reklámüzeneteit a Transtelex felületein.

Döntésünknek azonban megvan az ára: egy-egy választás előtt jelentős összegtől eshetünk el, egy ilyen szuperválasztási évben pedig, mint az idei, akár egyhavi működésünkhöz szükséges összeg is összejönne, ha minden megkeresésnek eleget tennénk, és vállalnánk a politikai kampányokat.

Ez tehát egy újabb olyan pont a működésünkben, amikor az olvasóinkhoz fordulunk, és arra kérjük őket, tegyék lehetővé nekünk, hogy kitarthassunk az elveink mellett.

Kérünk, támogassátok munkánkat, hogy úgy számolhassunk be a politikai kampányok fordulatairól, csatározásokról és visszaélésekről, hogy közben egyetlen lejt sem fogadtunk el egyik párttól vagy politikai szövetségtől sem a reklámfelületeinkért cserébe.

Alkalmi vagy rendszeres támogatás mellett reklámfelület-vásárlással is segíthettek nekünk, cserébe olyan hirdetési felületeket és megoldásokat biztosítunk vállalkozásotok számára, ahol biztosan nem polgármesterjelöltek és EP-képviselők szavazatkérő üzenetei között jelenik majd meg a reklámotok.

Ha élnétek ezzel a lehetőséggel, az általános médiaajánlatunkat itt találjátok, de nagyon szívesen segítünk további információkkal, kedvezményes ajánlatokkal.

A ti segítségetekre is szükségünk van, hogy kiszűrjük a politikai reklámokat

A Transtelex reklámfelületeinek értékesítése két lábon áll. A direkt értékesítés során közvetlen kapcsolatban állunk az ügyfelekkel, így pontos információink vannak arról, hogy kik a megrendelőink és mi az üzenetük, és minden esetben jogunkban áll visszautasítani egy megkeresést, ha úgy ítéljük meg, hogy sérti a működési elveinket.

A Google alapú, automatikus reklámkiszolgáló rendszeren keresztül azonban besurranhatnak a politikai pártok vagy más szervezetek politikai témájú reklámjai, és ezek ellen is vannak viszonylag hatékony szűrőink, de arra kérünk, ha mégis láttok az oldalunkon ilyen reklámokat, azonnal jelezzétek, küldjetek nekünk képernyőmentést róla, hogy rögtön tiltólistára tehessük.

Ha kérdésetek van, jeleznétek nekünk, hogy politikai hirdetést csíptetek el az oldalon, vagy személyre szabott árajánlatot kérnétek a reklámfelületeinkre, keressetek minket Facebookon, mailben az [email protected] címen vagy a +40740 019 933-as telefonszámon.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!