A marosvásárhelyi Víkendtelep medencéjébe esett egy férfi, kómában van

2024. október 8. – 12:58

Másolás

Vágólapra másolva

A marosvásárhelyi Víkendtelep egyik medencéjébe esett egy férfi hétfő este – írja a zi-de-zi.ro helyi portál. A tájékoztatásuk szerint a balesetnek több fiatal is a szemtanúja volt, akik azonnal értesítették a szabadidőközpont biztonsági szolgálatát, és ők hívták a mentőket. A férfit eszméletlen mentették ki a vízből, állapota kritikus volt. Egyes tájékoztatások szerint a férfi a Víkend-telepi tóba esett bele.

„Egy 50 év körüli páciensről van szó, akit a vízbe esve találtak meg. A helyszínre érkezéskor kihúzták a vízből, intubálták és gépi lélegeztetésre kapcsolták, kómában volt” – jelentette ki Estrela Suceava szakorvos a PRO Tv-nek.

A rendőrség vizsgálatot indított a baleset körülményeinek a tisztázására. A Maszol portál tudósításában azt írja, hogy a telep egyik munkaidőn kívüli alkalmazottja az áldozat. A Víkendtelep igazgatásáért felelős Marosvásárhelyi Kulturális, Művészeti és Szabadidőközpont igazgatójára, Szász Andreára hivatkozva azt írják, hogy az áldozat szabadsága ideje alatt tartózkodott a helyszínen.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!