Egy tejüzem ülepítő medencéjébe esett négy férfi, egyikük sem élte túl a balesetet

2024. június 23. – 17:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy tejüzem udvarán lévő ülepítő medencébe esett négy férfi vasárnap délután a Botoşani megyei Ibăneşti településen, ketten közülük a helyszínen meghaltak, írta az Agerpres.

A rendőrség tájékoztatása szerint a tejüzem egyik alkalmazottja vasárnap délután karbantartási munkálatokat végzett a szennyvíztisztító rendszeren, amikor az ülepítő medencébe esett. Két munkatársa és a vállalat ügyvezetője megpróbálták kimenteni, de az aknában felgyülemlett gázok miatt elvesztették az eszméletüket.

Miután kiemelték az ülepítőből, a cég ügyvezetőjét sikerült újraéleszteniük a mentősöknek, de később ismét leállt szíve, és nem tudták megmenteni az életét.

Meghalt a negyedik férfi is azok közül, akik beleestek egy tejüzem ülepítő medencéjébe vasárnap a Botoşani megyei Ibăneşti-en – közölte vasárnap este a iaşi-i SMURD koordinátora, Diana Cimpoieşu. Az áldozat eszméleténél volt, amikor kimentették a medencéből. Mentőhelikopterrel a botoşani-i megyei kórházba szállították, de az orvosok nem tudták életben tartani.

A Monitorul de Botoșani szerint a tragédia az Ibăneşti-i RAM sajtüzemben történt.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!